Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
saygılar. ben ersin inan. 2 sene kadar önce. sincan özel koru hastanesi nöroloğu bahar say hoca ya ayak ağrısı şikayeti ile gittim. kontrolleri neticesinde 2,5/6,5/5,5 büyüklüğünde beyin tümörü teşhisi koydu. aynı hatane zamanın başhekimi beyin cerrahı Serkan KOŞDERE ile de konuyu görüştüm. oradan sağolsunlar çevrem sayesinde PRF. DR. NÖROLOJİ ZEKİ GÖKÇİL hocam ile tanıştım. o da ameliyatı gerçekleştirmesi için PRF DR ERSİN ERDOĞAN a yönlendirdi. önce ankara hastanesi ne gittim oradaki nöroloji uzmanları ameliyattan önce birtakım imzalar atmam gerektiğini söyledi, sakat kalma felç olabilme ihtimallerini kabul ettiğime dair vs. ERSİN hocama bunu söyledim ve riskleri sordum. o da bana evet dedi risk elbette var; küçük işleri yani iğneye iplik geçirmek gibi kısa süreliğine bunu yapamayabilirsin dedi... en büyük risk gözünde buydu... ben de. hocama kendimi emanet ettim. 3 gün sonrası bilgi hst ank. da ameliyat oldum. ameliyat sorunsuz geçti. sonrasında Ank. onkoloji de Doç. Dr. YILDIZ GÜNEY başkanlığında ışın tedavim başladı ve bir aykadar sürdü. Bu arada sık sık BAHAR hocama gitmeye devam ettim. hocalarım ne dedi ise yaptım. ne yazıkki şu an bahar hocam hastaneden ayrılmış ve nerede bulamıyorum. hastaneden de söylemiyorlar. gelelim bu güne... şu an ilk günkü kadar sağlıklıyım. hem tümörün iyi huylu olması en önemlisi ise dünyanın en iyi uzmanlarının elinde olmamdan dolayı hepsine ayrı ayrı sağlığımı yerine getirdikleri için ne kadar dua etsem azdır. doktorlarımın isimlerini sizlerle buradan paylaşıyorum. benim için tamamı dünyanın en iyi hocalarıdır. saygılar.Selamlar,
Ankaradaki hastanelerden birinde, iyi bir nöroloji uzmanı arıyoruz..kimleri önerebilirsiniz..
özel nöroloji merkezleri engellilere bakıyormu..