Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da iyi bir ortopedi doktoru arıyoruz..?

zehra06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar babam iki defa bacağını kırdı ve protez takıldı ameliyattan bu yana 1,5 yıl geçti ama iyileşemedi babam 71 yaşında ve tekrar ameliyat dedi doktor kalçadaki protez çıkacak ve yeni protez takılacak bize önerebileceğiniz doktor var mı ve bize bu ameliyat ortalama ne kadara mal olur

Pahalı Bir Ameliyat Allah Yardımcınız Olsun Gazi Hastanesine Gidin Derim Çok Gecmiş Olsun

Neden ne kadara mal olur dediniz sosyal güvence karşılamıyor mu ?

Yaşadığınız şehir Ankara olduğunu görüyorum Gazi Hastanesinde Turgay ÇAVUŞOĞLU iyi olduğunu duydum ama nedir necidir bilmem bi araştır derim.

Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde Sanırım 2.ortopedide olacak Doç.Dr Mahmut UĞURLU iyidir bilirim kendisini ama bu ameliyatlar şans işi elektronik eşya gibi başarılı geçmezse busefer sen söyledin gittik demezsiniz inş..Yine aynı hastanede Doç.Dr.Nadir YALÇIN ikisininde iyi olduğunu ameliyatlarının başarılı geçtiğini duydum...

bence hacettepede doç.dr.mehmet ayvaz çok iyi.benim oplum kemik hastasıdır.bacakları hep kırılıyor.ona götürüyorum.çok iyi bir ortopedi doktorudur.

hacettepe de halil gökhan demirkıran tavsiye ederim çok iyi bir doktor haccettepede rıfat emre acaroğlu'nun veliahtıdır aynı zamanda öğretim görevlisidir

Hacettepe'de Prof. M.Cemalettin Aksoy'u öneririm.

Allah kimseyi Hacettepe'ye düşürmesin! Onların yanlış tedavisi sonrası ayak serçe parmağımı kaybettim! birkaç ay önce yine aynı ayak 3.parmakta yara çıkmıştı,bir kaç hastaneye gidip gösterdim bunların arasında Hacettepe'de vardı,adamların ilk söylediği bu parmak gitmiş ampute edilecek! Eğer onların dediğini dinleseydim yine bi'parmaktan daha olacaktım,ama başka bir doktorun tedavisi ile yarası iyileşmeyen parmak şimdi sapa sağlam.Velhasıl ben Hacettepe'den çok çektim onun için şahsi fikrim oraya gitmemeniz yönünde.
Bende GATA'daki bir doktoru tavsiye edeceğim...Doç Dr.Yüksel Yurttaş aynı zamanda öğretim üyesi.Adamalar çok ilgililer,en ufak bir yaraya bile gözlerinin içi gibi bakıyorlar.Düşünsenize oraya gelen yaralı askerleri.Kimisi çatışmada yaralanmış kimisi bombaya basmış.Bir uvzu kaybetmemek için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.Bir görüşün derim,eğer uzmanlık alanı dışında ise sizi yönlendirecektir zaten. 304 55 31

selam

bakın arkadaşım bende arıyoruz öyle bir doktor ama sana birkaç doktor ismi vereyim
oralar bir götürün isterseniz Polatlı duatepe can hastanesi
op.dr savaş seçen ortopedi doktoru
gata hastanesinde mustafa başbozkurt
Rıdvan ege hastanesinde doç.dr.berk güçlü

Kalça protezi ve revizyon hakkında

selam arkadaşlar ben ankaradana katılıyorum ve uzun süredir kalça protezi revizyonu için doktor araitırıyordum sonunda tam anlamıyla işinin ustası bir doktor buldum benim her iki kalçadada revizyon gerekiyordu ve çok doktorlara gittim çoğu bana ameliyat masasından kalkamazsın dedi ameliyat riskin enfeksiyon riskin ve ölüm riskin % 80 dediler ama berk güçlü hocam saolsun ben ameliyat edecem korkma dedi ben ederim ameliyatını dedi ameliyatımı etti ağrılarım geçti daha yürümüyorum ama yatıyorum çok iyiyim hatta arkadaşımın annesi düşmüş kalça kemiği kırılmış çoğu yerde ameliyat olsada yürümez demişler benim doktoruma gönderdim ameliyat oldu ve durumu çok iyi şimdi yürüyor çok şükür sayın berk güçlü hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum

Arkadaşlar emin olun ben kendim sağlıkçıyım ve okadar çok doktor araştırdımki
ufuk üniversitesi hastanesinde Berç Güçlü diyorum başka demiyorum
dediğiniz doktorların hepsine gittim benim pisikolojimi alt üst ettiler saolsun Berk hoca rahatlattı beni onun sayesinde çok rahatladım ameliyatımıda oldum ve iyiyim şükürler olsunki

Üst Alt