Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da iyi bir Psikiyatr önerisi olan var mı?

ekonomist79

Yasaklı Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ankara'da iyi bir psikiyatr arıyorum. Gerçekten halden anlayan bu işi geçim kapısı yapmamış, hastanın durumunu algılayabilen ve umursayan bir psikiyatr biliyor musunuz? Çok pahalı olmazsa da çok iyi olur.

Varsa öyle biri ben İstanbul dan Ankara ya geleyim... Şaka bir yana, yıllar önce Erenköy RSHH ne gitmiştim, vallahi eli öpülesi doktorlar vardı o zamanlar, siz Ankara yı sordunuz, anladım ama söylemeden geçemedim... İçlerinde başhekimlik dahi yapmış kaç tane prof. la muhatap oldum bir bilseniz, hepsi de şarlatandı, bunların tedavilerinden de bir hayır görmedim, işini güzel yapan prof. lar da vardır, bunlar benim muhatap olduklarım sadece... Siz de iyi doktorlarla karşılaşırsınız inşallah...

Şifa Allah tan...

Gazi tıp dan araştırın...

Devlete veya özel kliniğe gidersen karşılaşacağın tüm tavırları aşağıda tek cümleyle yazıyorum:
"Hı hı evet hı hı"
Bu durumu çok çektim. Sorduğun sorulara bile cevap vermeyen doktorlardan da çok çektim. Psikotik bozukluk hastasıyım. Özel muahanesi olan doktor önerebilirim. Sürekli gitmen için değil, örnek veriyorum 3 ayda bir git ilaçlarını ayarlat. Şikayetlerini ve sorunları çözmeye çalış doktorla. Ben çok doktor gezdim, Gata'da yatışım istenip Elektroşok yapılmak istendi kabul etmedim. Sana önerebileceğim doktor: "Emel Koyuncu Kütük". Telefon numarasını da veriyor ve her an yardımcı oluyor. Onun yazdığı reçeteyi malasef SGK karşılamıyor, yazdığı reçete ile devlet hastanesine gidip orada ki doktora reçeteyi gösterip yazmasını isteyebilirsin. Genelde sorun çıkarmadan yazıyorlar. İkinci bir doktor önerim ise: "Uzm. Dr. Ümit Boz". Bu doktor da çok iyidir ve yılların deneyimi vardır. İki doktoru da arayıp görüşerek, ikisini de araştırarak aklına yatana muane ol lütfen. Devlet hastaneleri ve özel hastaneler beş para etmez. Çok canım yandı bu konuda. Eğer aklına takılan bir soru varsa herhangi bir konuda elimden geldiğince yardımcı olurum kardeşim.

exice

İkisi de kadın doktor bir de ikisinin de herhangi bir rapor, ilaç yazma yetkisi yok, ben hastane ayağı da olan bir doktor arıyorum mümkünse de erkek olsun.

Üst Alt