Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da kalça protezi ameliyatı konusunda uzman bir hekim önerebilir misiniz?

dernek25

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar hepimize öncelikle geçmiş olsun.
ben kırıkkaleden mehmet bendede sağ kalçada pertez rahatsızlığı var ve kalçama protez takılacak ama çok korkuyorum :( :( protez ameliyatı olmuş arkadaşlardan destek bekliyorum.

bi de ameliyat olduktan sonra hareket kısıklılığı ortadan kalkıyomu mesala bağdaş oturmak gibi yardımcı olursanız sevinirim

herkese selamlar bu arada arkadaşlar ANKARA da önere bileceğiniz doktor ve hastane varmı

Bu konuda Hacettepe üniversitesi doktorları iyi sanırım..?

Ben 2002 de özel güven hastanesinde oldum Dr Sinan beye şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Ama maddi sorunun yoksa adanada ortapedia hastanesi var özel orayı çok tavsiye ediyorlar:)))) Geçmiş olsun

Total kalça protezi için önerileriniz

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım merhabalar .Benim her iki kalcayada protez takılacak Dr ve hastane araştırıyorum ankarada özel hastane önerebilir misiniz Çankaya Hastanesi'nde Mahmut kış a muayene oldum önerilerinizi bekliyorum çok tesekkurler

Üst Alt