Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da kamuda çalışan engellilere kar izni var mı?

evet 1 dün tatil çarşamba günü okullar ve engelli kamu görevlilerine tatil ... iyi tatiller

Engelli personeller yarın işe gidip sonra mı izin kullancak?

Ben şu an işteyim.Gitmesem laf ederler diye geldim ne yapayım.Adamlar normal yarım saatlik yoldan gelemiyor evi hemen şurada,ben taaa 2 saatlik yoldan geliyorum işe.

Ankarada üniversiteye bağlı fakültede görev yapıyorum. Bugün sabah engellilere olumsuz hava şartları nedeniyle kamudaki engelliere izin verildiğini öğrence ilk önce cep telefonuyla işyerindeki şefimi aradım valilik tarafından idari izinli olduğumu hatırlattım izin istedim. Bana cevap olarak ben karışmam dedi fakülteye gelmelisin bir üst amir olan fakülte sekreterine bu konuyu anlatayım izin verirse olur dedi. Fakülteye gitmek için ulaşımda bir hayli zorluk yaşadım fakülteye geldim saat 10.00 oldu şef bu konuyu fakülte sekreteriyle konuştuğunu izinli olduğumu söyledi. Bende şimdi buraya geldikden sonra o zor ulaşımı yaşadıkdan sonra böyle hiç oldumu dedim yapılacak bir şey yok durum böyle dedi. Canım bir hayli sıkıldı bu sorunu çözmek için önce ankara valiliğini aradım izin konusunda idare tarafından sıkıntı yaşadığımı söyledim. Valilikdeki görevli üniversitelerin bağımsız kurum olduğunu bu konuda çalıştığım kuruma müdahalede bulunmayacağını rektörlükle görüşmemi söyledi. Bende bağlı bulunduğum kurumun rektörlüğünü aradım durumu anlattım. Oradaki görevlide bu konuda birşey yapamayacaklarını bulunduğum kurumdaki amirin insiyatifinde olduğunu söyledi. Bu durumda ne yapmalıyım hakkım olan bu izinleri kullanamıyorum.

Valiligin verdigi idari izin unversite hastanelerinin insiyatifindemidir. Banada bu idari izni sadece hamileler kullanabilir karari aldık sen kullanamazsın denildi.

Üst Alt