Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da kulak arkası cihaz ayar yapan en iyi odyocu tavsiyeniz var mı?

ulugbey

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Ankara'da olup phonak marka işitme cihazımın ayarını yapabilecek usta odyocu aranıyor bilen var mı=)

Zannediyorum 150 TL ücret alıyorlar.
Phonak, Oticon ve Siemens'le çalışıyorlar.

ayarı yapamazsa ücret iade olur mu iddaalı odyocu lazım bana =)

benim yere batasi phonak naidaya en iyi ayari selis isitme cihazlarinda sibel akcan hanim yapmisti. o zaman phonakla calisiyorlardi ama.
o ayarladikta sibel hanim 50 liraya yapmisti.o ayari daha iyi olsun diye baska odyoculara gidip tekrardan yaptirincA BIDAHADA KULLANAMAMISTI PHONAKI.

simdi oticonu ondan almistimya. yedek isteyince gel o phonaki ayarliyayim demisti. ama mendebur seyden iyi ayarladi desemde birturlu istedigim gibi oladigindan kullanamiyorum.

fulyacim ucreti kafaya takmiycan. adamlar ondan ekmek yiyo:) uyan bir ayar olursa helali hos olsun allah razi olsun diyelim.
hastanelerden meted umma. ayarlarim deselerde inan bizim uzerimizden staj goruyolar resmen.

hangisine gidip ayar yaptirirsaniz hepsi EN IYI AYARyapildi iddiasindalar bilesiniz
kulak, isitme kaybi onlarin degilki:(elalemin kulaginin patronular iste.

150 tl ayar için çok fazla..Lpg ayari 25 kagıt..laptop bozuldu 30 tl ye format atarlar.Bu isitme ayarinin ne nanesi varda 150 tl ucret aliyorlar.Mükemmel bir ayar yapsa 1 yılda garanti verse helal olsun diyecem de ayar da yapamayacaklar yuzde 99..Oldu bundan fazlasi olmaz diyecekler sen de azıcik efendiysen parayi vereceksin utanip sıkılıp.Bunlarda parayi atip cekmeceyi ileri itecekler.Tık diye gelen ses iste o sana cok koyacak.

Fulya83

Bi ara tüm basına bir haber vermislerdi.İşitme hapı.Her gün 1 adet içiyordun.O gün normal insan gibi herşeyi duyuyordun.Göz doktorları lazeri icat etti.Göz bozukluğu hemen hemen tarihe karıştı.Kulak doktorları yatmaktan göbek bağladı.Hicbir teknoloji üretemiyorlar.

login

işitme cihazı sektörü böyledir kardeşim, insanlara cihaz satarlar 5-10 bin arası para alırlar, sonra ayarları bozulur yine para isterler.
Tıp sektörü bu hastalığa çare bulamadıkça, işitme cihazı sektörü milyarlarca dolar büyüklüğüne ulaşır ve halen büyümeye devam eder.

arkadaslar widex için ankarada ayar yapmak için özel bir yerde ve ya dısarda ayar yapmıyorlamı dısarda gürültüde sıkıntılarım oluyo bir türlü cozemedim.işitme cıhaza gidiyorum ayar yapıyorum iyi gibi gelip dısarda gürültüde sıkıntı cıkıyo bu sefer yardımcılarınız için tesekkürler.

Üst Alt