Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da otomobile Auto-Clutch (Otomatik Depriyaj) takan var mı?

volki797979

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Auto-Clutch (Otomatik Depriyaj) sistemini Ankarada kullanan var mı? Aracıma taktırmayı düşünüyorum.
Ankarada bunu yapacak bir yer var mı yada yaptıran varsa görmek isterim.

AUTO -CLUTCH OTAMATİK DEBRİYAJ SİSTEMLERİ İÇ ANADOLU BAYİSİ
HER MARKA VE MODEL ARAÇ OTAMATİK DEBRİYAJ TAKILIR
Karatay Sanayi Cebeci Sk. No:7 Selçuklu KONYA Tel:0332 233 27 75 - 0532 433 34 83

Bu adrese bir telefon et ve sor.
Arabaya bir zarar vermiyor.istediğin zaman sökebilir veya söktürebilirsin.Sadece verdiğin para ziyan olur.Ama Araban eskisi gibi olur.1-2 vida deliği dışında.Bu vida delikleri kaportada falan değil.arabanın şoför mahallinde yer döşemesi üzerinde.Kullanan birisi olarak yaptırmanı tavsiye ederim.

merhaba ben babama verdiğiniz numarayı arattırdım daha önce. Ali bey sizin numaranızı verdi. Ankarada müşterisinin numarası yokmuş. Babam sizinle görüşmüş olucak. Ben aracı nasıl kullanacağımı anlatayım. Sizde ona göre bana doğru yada yalnış deyin.

Yokuş yukarı kalkarken aracı geriye kaçırmamak için şöyle bişey yapsak olur mu?

Arabayla yokuş yukarı giderken duracamız zaman frenden önce düğmeye basıp sonra frene basıp duruyoruz. 1. vitese takıp düğmeden elimizi çekince depriyaj kavrama noktasına kendiliğinden kalkıyor sonra firenden ayamızı çekip gaza basıyoruz, bu esnada geriye kaçmaması lazım. Gaza basınca depriyaj kalkıyor araç hareket ediyor. Yalnız araç yokuş yukarı kalkıp hareket edip giderken depriyaj yavaş mı kalkıyor yoksa ne kadar gaza basarsak o kadar hızlımı kalkıyor. ona göre araç hızını alıp gidiyor mu? İyi günler

epeyce dik bir rampada otomatik şanzımanlı araba biraz geri kaçarsa otomatiğinde problem olduğunu düşünmelimiyiz yerli yersiz bir konu ama en uygun yer burası buldum

Fatih Aslan otomatik araba dik yokuşta biraz olsun geriye kaçar. Triptronik(Hem otomatik hem normal) vitesli araba biraz daha fazla geriye kaçarmış kullananlardan öğrendim ama el freniyle kalkıyoruz diyorlar.

arkadaşlar

ben sol ayak icin debraj elden yaptırdım, ama buna makina mühendisi proje cizmesi gerekiyormuş. kaca ve nereye cizdirebilirim?

bilgi verirseniz menmun olurum.teşekürler

Arif06 bende depriyaj elden tertibat yaptırdım ama yapan kişi bunun projesini filan yapması lazım. Benim yaptırdım yer yaptı. Durmuş usta diye biri. Sana numarasını vereyim belki yardımcı olur, çok iyi yapıyor. 0542 314 78 05

Üst Alt