Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da otomobile özel donanım taktırabileceğim yerler?

agalis

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ankarada sıfır araç alıcam fakat nerde uygun fiyata aparat taktırabilirim. bilgiliniz varsa lütfen beni bilgilendirin kimseyi bilmiyorum aparat takan ankarada

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ve şimdiden alacağın otomobilin hayırlı uğurlu olsun...
Ankara'da 0 312 3951634 veya 0 542 3147805 numaralı telefonlardan Durmuş ARIK ile irtibat kurarsan aracına en güzel tertibatı taktırabilirsin. Ben taktırdım çok memnunum....

Sayın kral ben sağ diz altı amputasyonlusuyum elden tertibatlı gaz ve fren dreksiyon altına monte edilen yada sağdaki gaz pedalını sola geçirme maliyeti ne kadardır ayrı ayrı bilgin varsa paylaşırmısın

kral bu işin maliyeti kaça patlar bize sonra kazık yemeyelim.

Arkadaşlarım benim yukarıda isim ve telefonlarını vermiş olduğum Durmuş Arık ile benim herhangibir bağım yok... Benim kendimde üç aracıma orada tertibat takdırdım hepsindende çok memnunum. Yanılmıyorsam tertibatı herşey dahil 600 tel artı KDV ile yapıyor olmalı... sizlere bir tavsiyem var araştırın kendinize en uygun olan tertibatı taktırın derim.. bence fiyatı daha sonra gelen bir konu....

aslında yukarıda vermiş olduğum telefon numaralarından Durmuş ARIK ile bizzat görüşürseniz daha sağlıklı olur...

teşekkürler kral saol verdiğin numarayla igörüşücem ilginin için teşekkür ederim.

Agaliş arkadaşım yardımcı olabildiğsem mutlu olurum. Ottobock arkadaşım sizde aynı yerden probleminize çözüm bulabilirsiniz....

Üst Alt