Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da otomobilime tertibat taktırabileceğim yer arıyorum

Konular
63
Reaksiyonlar
0
Merhaba Ankara içinde otomobilime elden gaz fren tertibatı taktırabileceğim bir yer tavsiye edebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum birde bu tertibat sonradan çıkartılabilir mi tertibatsız kullanacak birine aracımı satabilirmiyim ?

Son düzenleme:
Konyali biri var oda engelli gelir takar istersen ara 0532 724 2001 ismi huseyin

ka_rakartal

Bildiğim kadarıyla önce onu makina mühendisinin proje çizmesi gerekiyor diye biliyorum. eğer bu varsa elinizde Ankara'da mutlaka yapan birisi vardır..

Dediğim konyali aparatci ara o halleder gelir takar istersen ara sor gorusmende fayda var

Huseyin beyi aradım yardımcı olacak, araştırmalarım sonucu bu proje yi çizdirmek için aparat takanların çalıştığı kişiler oluyormuş prosedürlerin hepsini aparat takanlar hallediyormuş Hüseyin bey sadece notere gideceğimi söyledi,merak ettiğim tek şey ben bu aracı ileride aparatsız kullanacak herhangi birisine verebilirmiyim

Üst Alt