Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da Özürlü Sağlık Kurulu Raporunu en rahat hangi hastaneden alabilirim?

2de1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

Özürlü sağlık kurulu raporu alacağım kardeşime Yüzde 100 özürü var kendisinin şuan Ankara'dayım daha önce hep başka illerde aldım ufak illerde 2 saatte sıra falan beklemeden çabucak alınıyordu şimdi Ankara'dan kolay alabileceğim 1 günde çıkabilecek neresi vardır. Tavsiyeniz varmı arkadaşlar kardeşim ağır özürlü ve yatalak çok problem oluyor götürüp getirmek ve oralarda saatlerce beklemek inanın çocuk çok yıpranıyor. Varmı bir hastahane tavsiyeniz. ?

Üstad teşekkür ederim bilgi için siz yazmadan önce numuneyi aramıştım hergün kurul varmış hemen gel yarın diyor kaç günde alırım dedim 2,3 gün sürüyor dedi :) Atatürk hast. aradım pazartesi çarşamba ve cuma günleri veriyorlarmış kaç gün de alabilirim dedim bilmem dedi. Öğleden sonra K.ören hast. arayım hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim Numune Ankara Hast. Atatürk Araştırma Hast. ve Keçiören Eğitim ve Araştırma Hast. tek tek aradım bana en yakın olan ve tenha olan K.ören kaldı aklımda oraya gideceğim Diğer hastahanelerin hepsi ücret talep etti Keçiören hast. ise rapor ücreti sorduğumda öyle bişi yok ne ücreti dedi. Pazartesi Salı Perşembe ve Cuma günleri veriyorlarmış raporu aldıktan sonra başka rapor alacak arkadaşlara yardımcı olmak adına nasıl aldığımı yazarım .
İyi Günler

Gerçekten çok iyi olur. Detaylı bir şekilde tüm süreci yazarsanız Ankara'dan rapor almak isteyenler için kolaylık olur..

Arkadaşlar Merhaba,

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinden raporumu aldım Pazartesi günü sabah başvurdum 3 adet rapor istedim birisi Durum bildirir rapor olduğu için bu raporlar ücretli dediler muayene ücreti ödeniyormuş seslenmedim tamam dedim Noroloji ve Psikiyatri doktorlarına gezmen yeterli rapor için diğerlerini gezmeye gerek yok kurulda zaten görüyorlarmış Noroloji ye gittim baya bir sıra vardı ama yaşlı özürlü ve çocuklara sistem öncelik tanıyor 26 sıradaydık bir anda bizim ismimiz yandı içeri girdik doktor baktı Kurul kağını imzaladı gidebilirsiniz dedi diğer Psikiyatri doktorunda hemen muayene olduk bizden IQ testi istedi Psikolog için sıra vardı bekledik yaklaşık IQ testi 15 dk sürdü ardından oradan aldığım raporlarla birlikte kurula teslim ettim. Evraklar Çarşamba günü Kurul toplanıyor. Kurula giriyorsunuz Cuma evraklarınızı alabiliyorsunuz.

*Arkadaşlar Hastane Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri gidebiliyorsunuz Çarşamba günleri ise kurul günü
*Otopark hastahanede otopark sıkıntısı var özürlüler parkı var 2 arabalık ora yada başka arabalar park etmiş büyük bir ihtimal Dr. arabaları
*Eğer tekerlekli sandalyeniz yanınızda yoksa işiniz biraz zor hastahanede 10 tane tekerlekli sandalye var ve kimlik karşılığı alabiliyorsunuz tabi bulabilirseniz öyle birisinin işi bitsede gitse diye sandalye sırası bekliyorsunuz.
*Hastahane 2004 yılında yapılmış baya büyük bir hastahane çok kalabalıktı Engelli tuvaleti bulunmakta diğer tuvaletler ise pislik içinde
*Hastahane çalışanları ve doktorlar çok iyiniyetliler her konuda yardımcı oluyorlar ( Güvenlik görevlileri hariç )

Aklıma gelenler bunlar hastahane ile ilgili arkadaşlar bu hastahaneyi tercih edecek arkadaşlarımız bilgilenmesi amacıyla yazdım sormak istediğiniz bir konu olursa sorabilirsiniz.

İyi Günler.

2de1
H sınıfı ehlıyetı ıcın rapor verılıyor mu Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesin de ?

Üst Alt