Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da sağ kol engelli ehliyeti raporu alabileceğim hastane önerisi!?

Hasan0671

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba

Ben Sağ Brekial Pleksus ile ehliyet almak için uğraşıyorum

Ankara Atatürk hastanesi ve Numune hastanesi ortopedi doktorlarıyla görüştüm kesinlikle ret kararı verdiklerini belirttiler

Bu siteden aldığım rapor örneklerini gösterdim bu kişiler normal almamıştır denildi

Ankara da sıkıntısız ehliyet için rapora hangi hastaneye gitmeliyim ?

1 ) öncelıkle hastanelerden ötv ındrımı için rapor alcagından onlar olup olmayacagına karar veremezler özel tertıbatlı arac kullanabılır veya özel tertıbatlı arac kullanmasına gerek yoktur yaazabılırler ehlıyet için ise sen sevk al aile hekımınden ordanda özel hastaneye gıt ordanda il saglığa komısyona gıt bende sağ kol Brekial Pleksus dert etme çözersın bende strese grdımm ancak halledersn

Bu ehliyet işleri için 2 hafta izin aldım doktorlara alınmış raporları gösteriyorum şaibeli havası veriyorlar
Yarın Aile hekimliğine gidecem sonra istediğim hastaneye mi yoksa en yakın hastaneye mi sev ediyorlar muayene için

ehlıyet için senı uzmn doktra sevk edecek ondan sonra karar senın ben aile hekıne gttım tek doktora ortapedıye sevk edın dedım ettı istedgın ortapedıcıye gt uzman olsun oda ilsaglığa sevkı uygundur desın il saglıkta işini sen çözecen bırazda ben kodları söledım yazdılar

Hocam ben kodlar hakkında bilgim yok Sağ kol brekial bleksus için hangi kodları yazdırmalıyım

bna yazılan kodlar : 102 78 47 10,02 40,14 35,03 bu kodların ne olduğunu kod tablosundan bakarsın

Üst Alt