Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da skolyoz ameliyatı için hangi hastaneyi tavsiye edersiniz?

ackurt19

Üye
Konular
88
Reaksiyonlar
0
[FONT=helvetica]Herkese iyi geceler..Ben skolyoz ve kifeskolyoz hastasıyım.Yaşım 40 ı geçti.Yaş ileriedikçe ben de solunum güçlüğü başladı.Doktorlar skolyozun akciğeri sıktığını,bu yüzden nefes alıp vermenin güçleştiğini söylediler.İki aydır oksijen konsantratörü ve BİPAP cihazı kullanıyorum ama nefes alıpvermem çok zorlaşıyor.Acaba akciğeri baskadan kurtaracak şekilde bir ameliyat yapılabilirmi? Ankara da böyle bir doktor yada hastane var mı? bİlgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.Özelden de mesajla bilgi verebilirsiniz.[/FONT]

Bu konuda gazı üniversitesi prof doktor anabilim dalı başkanı Ulunay kanatlı ya gorunmenizi öneririm mutlaka çözümü var baskı kaldırılarak akciğere rahat solunum sağlanıyor ameliyat ile sabit hale geliyor eğrilik düzeltiliyor

Geç gördüm kusura bakma 2 bin lira kadar en fazla o da bir masrafi var o da hocaya yatirdigin ücret yatak parasi icinde

Üst Alt