Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da su faturası indirimi yapılıyor.

slcko6

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Gerekli konuma yerleştirebilirseniz ankaradaki engellilere yardım edeyim.

Aski SU FATURALARINDA % 90 İNDİRİM YAPMAKTA.BİR AN ÖNCE YÜKSEK SU FATURALARINDAN KURTULMAK AMACI İLE BAŞVURUNUZU YAPIN. VE :mad: 50,00 TL LİK FATURA YERİNE :D 5,00 TL:) ÖDEYİN.

nasıl başvuru yapacağız kardeş aski ye gidip nereye başvurucaz detaylı yazsana

Ev kendinize ait ise tapu-rapor-kimlik aslı fotokopileri ile
kiracı iseniz kira kontratı-rapor-kimlik aslı fotokopileri ile aski kazım karabrkir merkez binada 1.kat a çıkın ve işleminizi yapın.20 dakikanızı alır.
Eğer babanızın adına ise bir kontrat yapın ve diğer evraklarıda yine götürün oda olur.
Sadece güvence teminatı 27,5 tl alıyorlar.
Saygılarımla

Sağlık raporuyla ASKİ'ye gidip, su sayacını engelli kişinin üzerine geçirmeniz gerekiyor sayın karakafaliadam.

güzelbirşey orda indirim:)

bizdede bindirim yapıyorlar :D

bu uygulamada illaki engelli kişinin üzerinemi olması lazım.ya yaşı küçükse! o zman olmuyormu?

önemli olan raporu ablacım o zaman bile kabul ediliyor çünkü temizliği ve bakımı su ile oluyor bunu ilği kişi veya makam değerlendiriyor...

Peki hangi evraklar götürülmesi lazım.ev kira ama su faturası benim adıma geliyor.rapor kızımın.

kira sözleşmesi rapor ve kimlik fotokopisi ama sözleşme raporlu kişinin adına olması veya su sayacı

Istanbul da varmı bu indirim meselesi acaba..

PRENSES;
bu şart degil sanırım füsun hnmcığım.bugün yaptıracagım.kesin bilgi veririm gelince.

her zaman 40-50 arası gelen faturamız şimdi 4,14tl geldi.
bilginize

Arkadaşlar cok kolay gerekli evraklarla rüzgarlıda askiye giderseniz sıra falan almanıza gerek yok. Bunun için bir masa ayırmışlar. İşiniz hemen kolayca oluyor. Bir sonraki faturada indirim yansıtılıyor.

su saatini üstüme alsam,şunu anlamadım ev babamın ustune hangi evrak gerekli peki?

bu her özürlü için geçerlimi yani kafadan sakata oliyda kulaktan sakatada oluyormu :)) işin espirsi yani

zeycanımbenim ev babanın üzerine olsun farketmez. Nasıl olsa birlikte yaşamıyormusunuz? Evin tapusunu, sağlık raporunu ve kimliğini ASKİ ye götür. Su sayacını kendi üzerine al. Hepsi bu kadar.

Ev babanızın üstüne ise tapu, sağlık raporu, nüfus cüzdanı nın fotokopilerini Aski ye götürün.Orada su saatini üzerinize alın.Yalnız engellinin imzalaması gereken bir dilekçe ve sözleşme var.Şahsen gidemezseniz bir yakınınız bu evrakları getirebilir.27.5 tl alıyorlar ve işlem bitiyor.

Aski ye teşekkürler...

bu indirim kalktımı bileniniz varmı çünkü fatura normal geliyor da 2 aydır

Bu ay indirimliydi bizim fatura...daha 1 hafta oldu...

her yıl eylülde gelmemi istediler eylülde geldiğimde tekrar sağlık raporu isterlermi

Halkla ilişkiler bölümüne giriyorsunuz siz oturuyorsunuz size yardımcı oluyorlar..Ben 2004 de aldığım raporla gittiğim halde herhangi bir tarihte gelin demediler.Sizin raporunuzla alakalı olabilir..

En kısa zamanda ben de başvuracağım. :)

iskenderunda %50 indirim ev benim ama diğer engelli arkadaşlarım ikamet belgesiyle ve sakatlık raporuyla gittiler indirim kazandılar ankarada prosedür farklımı bilmiyorum burda ikamet yetiyor

Üst Alt