Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da Ücretsiz Ulaşım hakkında sorularım var?

sizofren

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
5
Ben ankaradayım %80 özürlü başbakanlık kartım var sorularım şunlar????

1.Özel Halk otobüsüne refakatçı ve ben ücretsiz bine bilecek miyim...?
1.Belediye otobusene refakatcı ve ben ücretsiz bine bilecek miyim...?
1.Dolmuşa refakatcı ve ben ücretsiz bine bilecek miyim...?
1.Taksiye refakatcı ve ben ücretsiz bine bilecek miyim...?
1.Şehirler arası otobüse refakatcı ve ben ücretsiz bine bilecek miyim...?
1.Yüksek Hızlı Trene refakatcı ve ben ücretsiz bine bilecek miyim...?

Taksiye üçretsiz dolmuşa üçretsiz hatta uzaya üçretsiz gideceksin

birileri böyle deyince tüm millet bize şu gözle bakıyor herşeyiniz beleş diyor devlet size tüm imkanları sunuyorya deniliyor

oysa işin aslı farklı

1.Özel Halk otobüsüne refakatçı ve ben ücretsiz bine bilecek miyim...?-
Ankarada Tende ve metroda Evet, diğer illerde belediye otobüsleri ücretsiz.

ankarada otobusler hep ozel halk otobusu artik. ozel halk otobuslerine engellide refakatciside yaslisida para veriyor. bedava yok.
durakta heykel olursaniz belki on halk otobusu gecer, ondan sonra belkide ama belediye otobusu gecer. iste kazik olmaya dayanabilirseniz ona boinersiniz bedava. melih baba isini bilir. oy almaya daha cok bilir saf insanlar oldukcada iyilik ediyolar iste bulesine:eek:

153 arayarak veya BİMERE yazınca özel halk otobüsünün plakasını 50 tam bilet parası cezai işlem uygulanıyor. Ben ücret istediklerinde hep şikayet ediyorum.

şimdi özel halk otobusu üçretsiz yani bunu anladım ama ucret alanlar var onları şikayet edecez

sikayet eeet. degismiyor.it ite it kuyruguna oluyor:p ciddiye alir gorunup sirtini sivazlarlar:eek:

ozel halk otobüsüne hiç binmedim kesin maraza çıkartırlar diye

belediye secimlerindeki oylara dikkat ediyo melih baba. mesela cankayada ona oy cikmadi. bakarsan cankayada butun halk otobusleriyle dolmuslarla isini gorup para vermek zorundasin. daha pinerken sofor bi kasini kaldiryoki hemencecik sankim polis suclu yakaliycakmis gibisine aninda inliyo. innn diyolar.
ama oy aldigi altindag bilmemne yerlerde belediye otobusu coktur onlar mukafat olarak bedava binecekler:eek:

taksiyle dolmuşa niye bedava binmek istiyorsun arkadaşım , azcık akıllı olun ya böle sorumu sorulur , belediyeye ait olan tüm araçlar için geçerli o kart , taksi ne alaka .sadece belediyenin otobüsü ,metro,ankaray için geçerli diğerleri hep özel .

ARKADAS baslik acmis ogrenmek icin. engelliysen bilgin varsa yazarsin. parti tutuyom diye alaya alinca cok iyisiniz.:mad: bu yok bu var demek cokmu zorda elbirligi alaya kalkma. insaniyetinizle gurur duyun. engelliler arasinda.

REFAKATCİNLE BİNEBİLMEN İÇİN RAPORUNDA AĞIR İBARESİ OLMASI ŞART TIR

VE GELELİM TAKSİ OLAYINA ÖYLE BİR ŞEY YOK DOLMUŞTADA YOK TAKSİYİ SORMANIZ ABES OLABİLİRMİ MANTIKKKEN TAKSİ OLAMAZ

1. belediyeler ücretsiz belediyeden alacağın kartla bakanlık kartıyla sıkıntı yaşıyoruz

2. halk otobüsleri ücretsiz ama ücret talep edenler var öğrenci tarifesi alıyorlar

3 . banliyö tren metro ücretsiz

4.trenler hepsi hızlı trende dahil

Hızlı tren ücretsiz değil %50 indirimli lütfen doğru bilgilendirelim.Halk otobüslerinin hepsi para talep ediyor hangi biri şikayet edilecek üstelik ben aradım mavi masayı onlarla daha anlaşma yapılamadı şimdilik belediyeyi kullanın dediler.Turan bey siz nereye şikayet ediyorsunuzda ceza veriyorlar merak ettim bizde orayı arayalım.Birde önemli olan yasa çıkarmak değil uygulamak işlerine gelen yasayı hemen uygularlar vatandaşın işine gelen yasayıda rafa koyarlar.Benim evime dün bi tebligat gelmiş belediye gelirleriyle ilgili 600 tl asfalt katılım payı istiyorlar.Maşallah bi yerden veriyormuş gibi görünüp öbür taraftan alıyorlar.

hızlı tren ve demiryolları komple ücretsiz şuna aldanma bilette veya garda engellilere yüzde 50 indirim yazıyor

ona aldanma git gara bakanlık kartını ver ücretsiz biletin al bunla hızlı ren ücretsiz yazılı bir çokda başlık var ne 50 ne 100 aşkın bindim hızlı trene marttan bu yana

belediyeler ve şehir içi tren hatları metrolar ücretsiz halk otbusleride ücretsiz alo 153 valiliğe şikayet edin diyor ben öğrenci verip biniyorum arasıra ağız dalaşına girmek istemiyorum

adil12;

:eek::eek::eek: leent beyin borusu otmuyor parti purtu islerinde. muhallefetle iktidarla isi yok bikerem. hastalarina sifa dagitan bilim adamidir LEVENT SENNAROGLU.

Off niye hep bi ağız dalaşı hep bi tartışma içinde olurki bazı insanlar,burda adam ankarada ücretsiz ulaşım adı altında soru sormuş ,sizlerde bilgileriniz varsa onu paylaşın ,yoksa okuyup geçin , ne muhalafet levent bey bilmem ne gereksiz yere uzatıyorsunuzki , gidin az ötede tartışın ,çok saçma şeyler bunlar az yaşınıza uygun davranınki okuyan arkadaşlara örnek olsun.

önce at gözlüklerinizi çıkarın ankarada ulaşım gayet rahat modern ve ücretsiz şukufe hanım neredeymiş o özel otobüs ankaranın % 90 nında belediye ağırlıklı çalışıyor.

arabasi olan tuzukurulara ankara cennettir bi kerem:eek: biz tabanvaycilara sokakta caddede karsidan karsiya gecmek bile pek kolay bisiy degil, zengin olacan araban olacak.

Üst Alt