Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da uzun bacak yürüme cihazı yaptırabileceğim medikal önerisi olan var mı?

Başak81

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR UZUN YÜRÜME CİHAZIMI YENİLEMEK İSTİYORUM. ANKARA'DA YAPTIRABİLECEĞİM İYİ Bİ YER VAR MI? YA DA NERELLER VAR? YAPTIRAN, MEMNUN OLAN VAR MI?

ARKADAŞIM VAR SIHIYEDE SAKATLARI KORUMA VAKFI VAR İSTERSEN GÜZEL Bİ ŞEKİLDE YAPTIRA BİLİRSİN YADA CEBECİDE VAR Bİ TANEDE İSTERSEN BURALARIN ADRESLERİNİ VE TEL.LERİ VEREBİLİRİM KONUŞURSUN FAYDASI OLURR SANIRIM

Tamam Orkun teşekkürler. Adreslerini ve telefonlarını verir misin?

Yerdoğan bu dediğin yer Ankara'nın neresinde? Ben ankara'nın yabancısıyım da. Ayrıntılı yazarsanız sevinirim. Cihaz yaptıran başka arkadaşlar yok mu Ankara'da???

Proted bir arkadaşım yeni yaptırdı ve çok memnun
Kolej de kızılaya cok yakın adresi
Libya Caddesi No:1
(Ahmetler Postahanesi Karşısı)
Kolej / Ankara

ANKARALI ARKADAŞLAR NERDESİNİZ?

ANKARALI ARKADAŞLAR NERDESİNİZ?
ÇOCUK FELCİ OLUP UZUN BACAK YÜRÜME CİHAZI KULLANAN YOK MU ARANIZDA? BENİM SAĞ AYAĞIM ÇOCUK FELCİ VE UZUN YÜRÜME CİHAZI KULLANIYORUM. 7 SENE OLDU VE SANIRIM ÖMRÜ BİTİ.ÇOK RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI. AYAĞIMA TAM GELİŞMİYO GİBİ( Bİ 4-5 KİLO ALDIĞIM İÇİN DE DAR GELİYO :? )
BENİM İSTEDİĞİM ŞÖYLE ADAM AKILLI Bİ CİHAZ. YANİ MESELA YAZ KIŞ BOT GİYMEK ZORUNDA KALMAYACAĞIM HATTA ÖNÜ AÇIK TERLİK GİBİ, ŞÖYLE KUŞ GİBİ HAFİF, YAZIN DERİLERİ KOKMAYAN, KİBAR Bİ CİHAZ İSTİYORUM :!: ( TAMAM BİRAZ ABARTILI OLDU :D )
GERÇEKTEN ŞU BOTTAN KURTULAN BİRİLERİ VAR MI? CİHAZ KULLANAN ARKADAŞLAR SİZİ DE RAHATSIZ EDİYO MU CİHAZINIZ ,YOKSA BEN Mİ ANORMALLEŞTİM :?: :roll: SİZ KAÇ SENE DE Bİ DEĞİŞTİRİYOSUNUZ? NERDE YAPTIRIYORSUNUZ :?: :?: :?:

MERHABA BAŞAK.BENİM ARKADAŞIM DA UZUN YÜRÜME CİHAZI KULLANIYOR.VE YAPILAN MALZEMELERLE İLGİLİ ÇOK TİTİZDİR.ANKARA'DA BİRÇOK FİRMAYLA GÖRÜŞTÜK DAHA ÖNCEKİ CİHAZLARI BAŞKA YERLERDE YAPTIRDI AMA HİÇBİRİNDEN MEMNUN KALMADI.EN SON DİKİMEVİ'NDE UMUT ORTOPEDİ DİYE BİR YER DE YAPTIRDI VE ÇOK MEMNUN.ORADA SANIRIM İSMİ KADİR Dİ.O KİŞİYLE GÖRÜŞÜRSEN SANA YARDIMCI OLACAKTIR.TEL: 0 312 319 80 14

sempatik504' Alıntı:
ben kullanıyorum alman masfallı harika tam istediğin gibi
Nerde nasıl yaptıracağımı da yazsaydın "tam süper olacaktı" Sempatik:)
Umut ortopediyide arıycam Gökhan yani titiz dedğine göre nasıl bişi istediğimi anlamışsın teşekkürler.

Merhaba Başak, ben de uzun yürüme cihazı kullanıyorum. Ankara'da Kocatepe'ye çok yakın bir yerde tam adresini istersen yazarım şu an yanımda yok, Hidayet ERDEM rehabilitasyon merkezine yaptırıyordum ve çok memnunum. İsveç kilitli ve kaliteli malzeme kullanarak yapıyorlar. Tabii böyle cihaz yapan yerlerde usta çok önemli. Ve sık sık usta değiştirdiklerinden de insan güvenemiyor, ikinci defa gittiğinizde başka bir usta ile karşılaşıyorsunuz bir önceki cihazın yerini tutmuyor. Yine de bir düşün orasını derim.....

selam

arkadaşım bende ortez protez teknikeriyim ve kendi firmam var aydında sana tavsiye edebileceğim yer proted yada ortotek ankarada[/u]

ÖZTÜRK ORTOPEDİ beyoğlu ortez cihaz

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR. BEN CİHAZIMI YAPTIRDIM AMA ANKARA'DA DEĞİL İSTANBUL'DA. BİRAZ SAĞ GÖSTERİP SOL SALLAMIŞ GİBİ OLDUM AMA CİHAZIMDAN ÇOK MEMNUNUM ŞU AN. HATTA YAPTIRMAK İSTEYENLERE DE TAVSİYE EDERİM
50 YILLIK USTA YAPAN YANİ İŞİN EHLİ.

ÖZTÜRK ORTOPEDİ
BEYOĞLU'NDA
KAMER HATUN CAMİİ'NİN KARŞISINDA, İNGİLİZ KONSOLOSLUĞUNUN YAKININDA.

Sevgili Başak Tavsiyene uyup ÖZTÜRK ORTAPEDİye başvurdum.Ahmet hoca ve ekibi sayesinde Mükemmel bir cihaza sahip oldum. Sana ve ÖZTÜRK ORTAPEDİye sonsuz teşekkürler; minnetler.

Mail= ssuleymans@hotmail.com

Süleyman Kaya
Büyükçekmece

Başak,Ankara'da Sıhhıye'de var cihaz yaptırabileceğin yerler.Yenişehir sebze pazarının karşısında Anadolu A.Ş. var güzel yapıyorlar ama yaptırmadan önce bir kaç yeri dolaşırsan senin için iyi olur.

mrb

arkadaşlar bu prova ve uygulamayı gerektiren cihazlar gezerek değil kullanarak nasıl olduğunu anlaya bilirsin ali,veli meselesi değil.bunu kullanarak bilirsin.kişi sizi çok memmun etmiş olabilir ama arkadaşını edemeye bilir. oyüzden ilk önce kendinden başlayıp irdeleyici değl beğenici olarak cihaz yaptırmak için ortopedici arkadaşlarımıza giderseniz daha mutlu ve memmun ayrılcağınızı tahmin ediyorum.

yürüme cihazı

mrhb başak ıstedığın cıhazı cebecı de cebecı camii yanı gunay ortopedı de yaptırabılırsın

Bende Ankarada ulucanlar cezaevinin karşısında Axes Medikal var oraya yaptırıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.
Tel:3627844

sleyman arkadaşım ben ayağımdakinden memnun değilim acaba size kaça maal oldu ?

Savaş arkadaşım fiyatlar hıc urkutucu deıl gayet uygun.

Merhaba

ssuleymans

bende uzun yürüme cihazı için yarın yani 11 ekim 2016 da uçakla gidiyorum uzun ürüme cihazı yaotıracam ama fiyatları bişlmiyorum yardımcı olurmusunz
benim medikalci güvenal medikal orayıda öneririm
isveç kilit ithal ve yerli arasında fark nedir bunu bilen varmı
ayrıca cihazı yaptırınca hemn mi veriyoruz parayı ve geri ödeme en kısa ne zaman alıyoruz kredi kartına taksit yapıyorlar mı vs. Vs. Vs. Vs.

Üst Alt