Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da yakın zaman rapor alan oldu mu? Randevular hep kapalı!?

artun ata

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Yakın zaman da ankara da rapor alan var mı acaba. Mhrs de 4 hastane görünüyor randevuya kapalı. googla bakiyorum her sayfa da farkli hastaneler cikiyor. Bu konu da izlenecek yol hakkın da bilgiyi nasıl ogrenebilirim

artun ata malulen emeklilik için başvuru yapmıştım. Sgk ilk başta Amasya devlet hastanesine sevki gerçekleşmişti daha sonra Amasya devlet hastanesi ameliyat olduğum hastane olan Ankara'ya sevk etti. 13 Eylülde hastaneye gittim. 18 Ekime randevu aldım. 11 Kasımda raporlar çıkartıldı. Rapor almak istiyorsan başvurudan sonra en az 35 gün beklemelisin muayene için. Muayene olduktan sonra 1 ay beklemelisin raporların çıkmasını. Sistem randevusu ile uğraşma hastaneye direk gidersen daha iyi.

Işitme engeli için rapor

Arkadaşlar bu engelli raporu için sağlık kurulundan mi randevu alınıyor. 182 öyle dedi ama hastaneler hep dolu görünüyor ankara da yakın zaman da rapor alabilen var mı tam işleyiş nasıl çünkü 182 bilgi veremiyor hastane düzenini bilemeyiz diye. Bir de ileri astigmata puan veriliyor mu ve brl fitigina, yardımcı olabilen olursa sevinirim.

artun ata 182 yi boşverin saat tam 16 da mrhs sitesine girin anca öyle bulursunuz 5 dk doluyor randevular sağlık kurulu polikiliniğini seçin birde bir sürü yanında yazar siz engelli raporu veren hastaneden randevu alın. yanında yazıyor silah ruhsatı ilk işe giriş sizin alacağınız engelli raporu yazacak

Işte o şekil de çıkmıyor ilk randevu dediler ama mhrs de hep yanın da biseyler yazıyor benle alakasız. 182 4 de ara dedi yarın için evet hemen doluyormuş MRM

deasn12 çok uzun sürüyormuş bir de hiç sorunu olmayan bi arkadaşın tanıdık aradığını duydum. Tanıdık olursa rapor çıkarıcam diye hem kızdım hem şok oldum. Belki de dolu böyle insan ondan yoğunluk maalsef

Ben kasım ayında Ankara Şehir Hastanesinde sağlık kuruluna girdim. Emeklilik kontrol randevusu için SGK sevk etti. Önce resmi sevk yazısı ile hastaneye gittim, kabul etmediler MHRS yada 182 den randevu al dediler. 182 saat 16:00 da kitleniyor düşürmek çok zor, ama şansıma 1. hafta sonunda MHRS den randevu alabildim. Bir kaç gün denemek lazım. 15 gün sonrasının randevusu saat 16:00 da açılıyor. Her hastane her tip sağlık kurulu raporu vermiyor. Kimi asker için yetkili, kimi iş için, kimi silah için vb. Size uygun hastaneye önceden karar verip saat 16:00 ya 3-5 dakika kala bilgisayar başına geçip denemelisiniz. Randevu aldıktan sonra işler rutin yürüyor. Ankara şehir hastanesinin sağlık kurulu polikilinikleri çok kalabalıktı, ama bir şekilde ilerliyor. 1 kasımda SGK ya sevk için dilekçe verdim, kasım sonunda kurula girdim, sağlık raporum aralık başında e devlette gözüktü, aslı 10 gün sonra SGK ya posta ile gitti.

Siz engelli raporunu ÖTV muafiyeti, vergi indirimi yada emeklilik için değil de sadece engelli kimlik kartı için kullanacaksanız (yani su, telefon, ulaşım indirimi vb) o zaman bazı üniversite hastanelerine de başvurabiliyorsunuz. Onlardan daha kolay randevu alınıyor. Ama muayene paralımı, raporları hangi kurumda kabul ediliyor, nedir ne değildir iyice konuşup öyle başlamalı üniversite hastanesine.

aycag1 ben ilk raporumu istanbul unv çapa dan aldım o raporla emekli oldum zaten sıkıntı yok yani

Umut kalmayacak bu gidişle 😕 rapor icin

182 arıyorum randevu doldu talep yağun diyor , mhrs zaten hiç göstermiyor, hastaneleri arıyorum buraya gelmeyin 182 veya mhrs diyor. Ya arkadaşlar Allah aşkına biz bu raporu nasıl alcaz. Özel hastanelerin kabul olmuyor diye biliyorum.

Hastane heyet günleri bellidir,
Heyet günlerinde, mesai başlamdan sağlık kurulu bilgi işlem bölümüne gidip, oradaki memurlara rica edin yardımcı olurlar,ama erken gidin ...

Oyle bir olasilik var mi , hastane sayfalarindan bakayim gunlerine gideyim. Şansımı deneyim çok teşekkür ediyorum OğuzHan112

Var,
Ölüm hariç olmayacak hiç bir şey yok,yeterki konuşmayı derdini anlatmayı bil,randevu alıp gelmeyenler oluyor vs.bir şekil kayıt açarlar diye düşünüyorum.
Mesai başlamadan erken gidin . .

aycag1 hem dediginiz gibi engelli kimlik kartı hem de alabilirsem ekpss girebilmek için, ekpss için universite hastanesi kabul olmuyor mu

artun ata

Maalesef yazdıkların arasında kesin olan tek şey bu. Tam teşekküllü devlet hastanesi dışında rapor alamazsın.

Üst Alt