ibni sinadan başladım rapor işine ama daha 2 gün oldu yeminle illallah ettim. babamın sol ayağı ampute yapıldı. evden çıkartmak işkence. üstüne yetmezmiş gibi hastane de engel çıkartıyor. yarıda bırakmayı düşünüyorum. daha beyin cerrahisi için bile 4 tane radyolojiden tetkik istendi. taa ağustos ayına gün verildi. hastanede inanılmaz bilgi eksikliği var. tam muayeneye gidiyorsun şu belge olması lazım diyorlar. ya da normal randevu almıyacaksın diyorlar. ama kimse bir şey söylemiyor. o engelli kurul raporunda çalışan eleman inşallah Allahından bulur. hakkımı helal etmiyorum. bilgi eksikliği yüzünden babam boşu boşuna sabahın köründe hastaneye götürüldü.
tam hatırlamıyorum ama atatürk eğitim sanki randevu veriyordu. sadece keçiören hastanesine ulaşamadım telefonla. 5-6 hastaneyi aradım en erken hazirana randevu var. numune 2019 diyor. aynı gün veya çok kısa alanların hangi hastalıkları vardı? sadece 1 bölümden mi alındı?
babamın
sol ayağı aptume edildi,
2016 da bypass oldu,
2017 içerisinde şah damarından ameliyat oldu ve diğer şah damarı tıkalı riskli diye yapmadılar,
2016-2017 yıllarında bacaklar ve kollardaki damar tıkanmıklığı nedeniyle 7-8 kez anjiyo oldu. kaldı ki sağ bacak ve kollarda hala tıkanıklık var,
şekeri var,
uzağı göremiyor,
kolları ve bacağı güçsüz,
bir sürü ilaç kullanıyor.
şimdi ben bunları belirterek ilgili birimlerden özür oranı istedim ve 9 bölümden muayene olunması gerektiği belirtildi ibni sinada.
yukarıda yazdığım özürler nedeniyle atatürk ve keçiören hastanesi de tek tek muayene ister mi? hasta aynı gün kaç polikliniğe gözükebilir?
bende bakırköy adliyesinde memurum. yıllık izinle geldim 1 hafta iznim kaldı. ben olmadan bu işleri halletmeleri çok zor. yeminle sıyırmak üzereyim.
şimdi atatürk veya keçiören hastanesine gidip işlem mi başlatayım ne yapayım bilgisi olanlar paylaşabilir mi?