Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da yaşamayı düşünüyorum? Engelliler açısından Ankara'nın durumu nedir?

Roman

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba 1997 Ocaktan beri İstanbul'da yaşıyorum engelli olarak emekliyim İstanbul çok kalabalık taşınmayı düşünüyorum bu şehirden Ankara nasıldır mesela iş konusunda ve yaşam olarak nasıldır malum 3 çocuk var bakmakla yükümlü olduğum Ankara'da olan arkadaşlar bilgi lütfen Elvankent ve Sincan Yenikenti merak ediyorum giriş kat daireler uygun gibi

Elvankent ve Sincan Ankara'nın biraz kenar semtleridir. Sincan bir miktar muhafazakardır. Elvankent ise kozmopolittir.

Bu bölgelerde genelde orta ve ortanın altı seviyede geliri olan insanlar yaşar. Ama kötü, yaşanmayacak semtler değildir. İstanbul'dan gelen birinin sıkıntı yaşayacağı yerler değil.

Ulaşım biraz sorunludur. Şehir merkezine uzak olduğu için ama İstanbul'la kıyaslayınca hemen kapının kenarı sayılabilir. :)

İş konusunda bir şey diyemeyeceğim. Tüm sektörlerde ciddi bir işsizlik var. Ankara'da bundan müstesna değil. İşini iyi yapan, usata olan mutlaka iş bulur ama ücretler İstanbul'a kıyasla daha düşük olur. Tabi giderler de biraz daha düşük olur.

Üst Alt