Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da yaşıyorum. Özürlü kimlik kartı nasıl alabilirim?

cetinkaya_aytac

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar E Engelli Raporum Var. Ankara'da Yaşıyorum ve Kimlik Kartı İçin Nereye Başvuru Yapmam Gerekiyor. Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim. Şimdiden Teşekkür Ederim.

özürlüler derneğine gitmen lazım kardeş yanında raporun aslını ve 3 adet fotograf götürmen gerekiyor...

Teşekkür Ederim Kardeşim.

Kardeş Engelli Federasyonuna mı Yoksa Derneğe mi Gitmem Lazım Dernek İsmi Nedir? Biliyorsan Söyler Misin?

sosyal hizmetlere gideceksin raporun aslını vede fotokopisini götüreceksin aslını verme sakın 3 adet fotonu vede nüfus cüzdanını götüreceksin forum verecekler sana dolduracaksın formu,önce telefon et numarasını bul sosyal hizmetlerin ondan sonra git vede kesin yerini öğren yer değişikliği yapıyorlar :rolleyes:

Bahsettiğiniz başbakanlık özürlü kimlik kartı ise ulusta sosyal hizmetler il müdürlüğü var oradan alacaksınız. 1 fotoğraf, raporunuzun aslı gibidir kaşeli örneği lazım. Bir yakınınız da gidip alabilir. 3 ay önce aldım bilgiler günceldir.

Belediye otobüslerinden indirimli yararlanmak için ise belediyeden kart çıkarıyorsunuz. O konuda fazla bilgim yok.

hımm kaç gün içerisinde çıkarılıyor ve nüfus cüzdanına işleniyor mu kardeş?

anafartalarda değil...
Kızılayda iş bankası karşısında; downcafe üst katında...

(0312) 418 66 62 tel no bu isterseniz bir arayın.. Anafartalara taşınmış derler yinede aramak lazım..

mr.no;

bu adamlar her hafta taşınıyorlar mı...?

Bilin bakalım bu hafta nerdeyize döndü iş.... Daha geçen hafta oradaydım

Gittiğiniz gün alabilirsiniz, nüfus cüzdanına işletme gibi bir şey yapmadım.

Ben Anafartalara Başvurdum 3 Saat İçinde Teslim Ettiler. Sabah 11:30'da Başvurdum öglen 13:35de teslim aldım

arkadaşlar anafartalardan ben yeni aldım özürlü kartımı bilginize,

Üst Alt