Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara'da Yürüme Engelliler için Eğlence Merkezi Var mı?
Kış geldi çattı. Hepten eve kapanmanın zamanı gibi birşey.. Ama hep evdede olmaz ki Ankara'da yaşayan arkadaşlar gidilebilecek yerleri yazarlarsa sevinirim... Sinema, kafeterya, oyun salonları gibi...
Angaralı öncelikle geçmiş olsun.evet ankarada gidebileceğin yerler var.üstelik %40ın üzerindeki kişilere sinema,tiyatro,otobüs..ücretsiz.mesela ankamall deki sinemada engelli girişi ve salonundada engellilere ayrılmış bölümler var..
tşkler Hakan.. gerçekten mi ... ankamallde oldugunu duymamıştım. bilkentte var diye duymuştum sinema özellikle. Sinema ücretsiz mi birde... indirim var diye biliyodum..
Evet ankamallde var üstelik çok rahat girişi,çıkışı (malum bu çok önemli bizler için).devlet tiyatrolarında protokol sırasında tam ücretsiz izleyebiliyorsun.sinema ve özel tiyatrolarda indirimli izleyebiliyorsun.ben az önce sinema içinde ücretsiz yazmışım yeni fark ettim kusura bakma otobüsler tam ücretsiz metrolar ise indirimli..aklıma gelen başka yer olrsa tekrar yazarm