Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'daki merkez sağlık kurulu ayın hangi günleri toplanıyor?

Danua.

Üye
Konular
106
Reaksiyonlar
2
Ankara'daki merkez sağlık kurulu ayın hangi günü toplanıyor belli bir düzeni var mı ?

gününü merak etme benden daha agır özürlü arkadasıma %27 vermişler içinde doktor veya özürlü olan varmı onu sor bence

Sosyal güvenlik kurumu mu yoksa Maliye mi?

Vergi indirimi için maliyeye başvuracağım o İstanbulda hastaneye sevkedecek hastane raporu ankaradaki merkez sağlık kuruluna gönderiyormuş işte ben Ankaradaki sağlık kurulunu soruyorum.

Ayda en az iki kere toplanıyor bu sağlık kurulu. Ama tarihleri bilmiyorum.

size sağlıklı bilgi verebilmek için birimi aradım. her hafta salı ve perşembe günü toplanıldığını bildirdi arkadaşlar.

çok çok teşekkür ederim ilgilerinize.

merkez sağlık kurulu

bu kurul maliye bakanlığının kendi sitesine göre her ayın 5 i ve 20 sinde toplanıyor,bu tarihler resmi tatillere denk gelirse takip eden ilk iş gününde toplanıyor,kurulda 2 uzman hekim ve maliye bakanlığının bir temsilcisiyle bir kurul başkanı yer alıyor,hastanenin verdiği raporu inceleyip gerekirse bilgi almak için raporu düzenleyen hekimleri yada hastaları çağırabiliyolar.rapor anlaşılır ve ikna edici hazırlanmışsa olduğu gibi onaylıyolar...mışş:)

Kuruldaki bu iki uzman hekim alame-i cihan galiba. Ortopedik, zihinsel, iç hastalıkları veya göz ya da diger organlarla ilgili tüm konularda ihtisaslaşmış olsa gerekler ki her engel konusu olabilecek rahatsızlıga ait yorum yapıp kendilerince oran belirleyebiliyorlar. Allah nazardan saklasın..!

Ne kadar anlaşılırda olsa ki bunu ben bile özürlülük listesine bakarak çözebildiğime göre Heyet kişilerin anlaşılmaz bulduğuna şaşırmamak elde değil. Saygılar.

Üst Alt