Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankaradaki ozel egitim kurumlari..?

1806

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
Anakarada otistik çocuğum için onerebileceğiniz eğitimi iyi olan bir özel eğitim kurumu var mi bilgilendirirseniz çokmutlu olurum şimdiden tesekkurler.çoğu bizim ve yavrumuzun vaktini ve geleceğini caliyorlar.

Ankara'da 200 civarında özel eğitim kurumu var. Doktorunuza sorarsanız size uygun olan bir kaç tanesinin ismini verecektir. Veya bulunduğunuz ilçenin Rehberlik Araştırma Merkezine sorarsanız o ilçedeki tüm kurumların listesini veriyorlar. Rehberlik araştırmanın önerdiği kurumlara pek itibar etmeyin derim. Zaman zaman bazı kurumlarla duygusal ilişkileri olabiliyor. Ama elinize listeyi alıp gezmenizde hiç bir sakınca yok. Bir kurumun fiziksel durumu, personel yapısı, genel işleyişi vs. size pek çok fikir verebilir.

MeTePe ye katılıyorum.. özellikle gittiğiniz özel kurumun kurucularının akademik geçmişi çok önemli..kurucusu eğitmen olan kurumlar diğerlerine nazaran daha güven verici..oluşturacağınız düşünebiliriz listenize öncelikle bu kurumları alırsanız işiniz dahada kolaylaşacaktır..zor bir süreç..bende şuan yaşıyorum..Allah kolaylık versin..

Üst Alt