Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vergi indirimi rapor hastaneden yalnız hastalık isimleri ankaraya gidiyor puanlamayı ankara sağlık kurulu yapıyor hastaneler paporun üzerine %? kaç olduğunu yazmıyor yalnız şu hastalığı var diye yazıyor tamamen ankara merkez sağlık kurulu %?kaç aldığını ordaki doktorlar yazıyor yani rapor alanların tek muhatabı ankara oluyor ankara kaç puan verirse sakatlığına onu yazıyor vede ne hikmetse kendi derecenden düşük veriyor %40 altında ve seni sağlama çıkarıyor ben ankara merkez sağlık kurulunun kapatılmasını istiyorum hekes kendi şehrindeki hastanelerden papor oranını cetvele göre yazılıp ve başvuran kişiye verilmesini istiyorum
Siz de kendi başvurunuzla istediğiniz hastaneden rapor alın ve bu raporu defterdarlığa dilekçe ekinde verin. Bunu yapmanıza bir engel yok ki. Sonuçta sizin aldığınız ve üzerinde oran yazılı raporu da kabul ediyorlar.
defderdarlık üzeri yazılı benim getirdigim 2 adet raporumu kabul etmedi öyle bir işleyiş şekli kurmuşlarki mesela bir kuruma rapor lazım kurum seni sevk ediyor üzeri yazılı kendine ait olan a4 dosya kağıtı buna da kuruma ait yazı diyorlar hastaneye gidiyorsun sana gün veriyor gaziantep devlet hastanesi ilk salı ve perşembe günü geldiyor ama gaziantep tıp fakültesi hastanesi şaşırmayın bak bana tam 11 ay sonraya gün verdi evet yanlış duymadınız 11 ay sonra gittim 3-4 gün hergün hastaneye gittim rendevulu çalışıyormuş hastane günde 1-veya 2 doktor muayene ediyormuş fazlasına gidemiyorsun muayene için 3-4gün içinde muayenem biti sağlık kuruluna dan 1 ay sonra rapor elime geçti yani tam 1 senede rapor aldım raporda hastalığımı yazıyor sadece derecem kaç dedim onu ankaraya gidecek bu rapor onlar verecek dereceni puanını dediler şimdi hastalığım yazan raporum ankaraya gitti özür derecemi bekliyorum
Ben raporumu işkur a engelliyim engelliliğimin tespitini istiyorum diye başvurdum.İşkur hasekiye.Nihayet hasekiden %55 raporumu aldım(elden),sonra rapor aslı ile vergi dairesine başvurdum.vergi indirimi için.Nihayetinde yasal olarak başka bir devlet hastanesinin güncel sakatlık oranını değiştirme yetkileri yok.aynen %55 onaylandı.sgk ya emekliliğe başvurdum.bekliyorum hamd olsun
Bir konuda karışıklık var.Sakatlık indirimi yoluyla emeklilik ile malulen emeklilik süreçleri farklıdır.Sizin başvurunuz malulen emeklilik için ise bu konuda SGK sağlık kurulu ilgili sakatlık cetvelleri üzerinden değerlendirme yapıyor.Bu sebeple hastaneler malulen emeklilik raporlarında oran belirtmiyor.
vergi indiriminden faydalanmak istiyorsun vergi dairesine rapor götürüyorsun oranı yazılı kabul etmiyorlar kendileri sevk edeceklermiş ve hastaneden sakatlık derecen i yazmıyorlar aldığın raporda hastalığını yazıyorlar ankara sağlık kurulu hastalığına göre değerlendirme yapıyor hastaneler değil ankara oranını belirliyor
bazı arkadaşlar benim oranım hastane %80 verdi diyor ankara %30 düşürdü diyorlar hastaneler oranını yazmıyor
işkurmu sevk etti sizi hastaneye benim bildiğim kadarı ile bir iş yerinde çalışıyor olmanız lazım iş yeri size burda çalışıyor diye bir yazı vermesi lazım yazı ile birlikde 3 fotoraf ile vergi dairesine başvuracaksın vergi dairesi seni hastaneye sevk edecek hastane muayene sonuçlarını yazıyor yani şöyle diyelim hastalığım hipertansiyon yalnız hastalığı hipertansiyon yazıyor yüzde 20 diye yazmıyor ankaraya raporuna hiper tansiyon diye yazıp gönderiyor ankara yüzdesini değerlendirip yazıyor vede ankara sağlık kurulu %20 olan cetveldeki ölçüte göre dereceni %5 düşürüyor mesela ama sizin raporunuzu vergi dairesi nasıl kabul etmiş anlıyamadım vergi indirimi için alınan raporuda elden vermezler işte çalışmıyorsanda sevk etmiyorlar
bizde öyle biliyoruz da ama öyle değilmiş ben rapor aldım hastaneden yeni ankara sağlık kuruluna gidecek raporun sgk sevk etti %60 malul olduğumu ispatlamam gerekli bana hastane elden verdi raporumu bir fotokopisini hastane aldı aslını bana verdi raporumda yalnız hastalığım yazıyordu karşılığında oranı yüzdesi yazmıyordu yokdu benim derecem kaç dedim onu sana sgk söyleyecek dediler hastaneden aldım raporumu sgk verdim elden bana dediler 1.5 ay sonra uğra raporunu ankara sağlık kuruluna göndericik dediler bekliyorum bende raporları ankara kafasına göre oranını yüzdesini yazıyor gönderiyor ne hikmetse hepde düşük oran yazıyor