Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'dan alacağım sakatlık raporunu diğer şehirlerde de kullanabilir miyim?

alone63

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
herkese slm ankaradan alacağım rapor diğer şehirlerde geçerlimidir. cevaplarsanız sevinirim. ayrıca tavsiye ettiginiz hastane var mı?

evet geçerli tabiki aldıgın rapor ankara numune hastanesinde alabilirsin ama 7 gibi orda olman gerek sabah

yardımcı olduğun için tşk ederim.inşallah olur.

denersin inşallah olur yalnız muayene kağıdını alırken hastalığınla hangi bölüm ilgileniyorsa onu söyle yani sadece bir doktoru tercih et 7 doktor dolaşmana gerek yok 1. gün heyete girersin ertesi gün raporunu alırsın

okadar çabuk ha çok güzel inşallah dedigin gibi kısa sürer tşk.

ben mebin basvurusundan önce aldım ılk gün gittim kayıt alınıyor hangi doktora gidecegini soruyor ve yolluyor o doktora... benden kan tahlili istendi o yüzden ertesi güne kalmıştı doktor tahlillere bakıp yüzdeliği yazdı sonra içeri teslim ettim yani ilk başvurduğum yere...13.30da kurula giriyorsun ya ertesi gün yada 2 gün sonra rapor alınıyo yanı sen şuna kısaca 1 hafta de :) kolay gelsin simdiden

valla ben gecen sene özürlü kimlik kartı için numune hastanesine başvurdum ilk gün 13.30 da heyete girdim ertesi gün 14.30 raporu aldım ondan önceki sene de ötv indirimi için başvurdum aynı gün heyete girdim ertesi gün 14.30 raporu aldım

ama artık tahlil istiyorlar aziz bey oda ugrastırıyor haliyle yenı yönetmelıkler işte .. eski raporun bıle olsa tahlıl şart hastallıgına göre

Üst Alt