Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara'dan alacağım sakatlık raporunu diğer şehirlerde de kullanabilir miyim?
denersin inşallah olur yalnız muayene kağıdını alırken hastalığınla hangi bölüm ilgileniyorsa onu söyle yani sadece bir doktoru tercih et 7 doktor dolaşmana gerek yok 1. gün heyete girersin ertesi gün raporunu alırsın
ben mebin basvurusundan önce aldım ılk gün gittim kayıt alınıyor hangi doktora gidecegini soruyor ve yolluyor o doktora... benden kan tahlili istendi o yüzden ertesi güne kalmıştı doktor tahlillere bakıp yüzdeliği yazdı sonra içeri teslim ettim yani ilk başvurduğum yere...13.30da kurula giriyorsun ya ertesi gün yada 2 gün sonra rapor alınıyo yanı sen şuna kısaca 1 hafta de kolay gelsin simdiden
valla ben gecen sene özürlü kimlik kartı için numune hastanesine başvurdum ilk gün 13.30 da heyete girdim ertesi gün 14.30 raporu aldım ondan önceki sene de ötv indirimi için başvurdum aynı gün heyete girdim ertesi gün 14.30 raporu aldım