Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'dan gelen raporu vergi dairesinden alabilir miyim?

carpediem99

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,vergi indirimi basvurum olumlu sonuclandi,52% olarak Ankaradan geldi.Izmir vergi dairesi de isyerime yazi gönderdi.Engelli kart müracatinda bulunmak istiyorum,fakat hastanenin verdigi rapor resmi yollardan vergi dairesine ve Ankaraya gidip geldigi icin,elime ulasmadi.Raporu veya asli gibidir kopyasini vergi dairesinden isteyebilirmiyim?

vergi dairesi verir aslı gibidir diye kaşeler verir sorun olmaz hatta 4 veya 5 tane kaşelettir

Tesekkürler,umarim bir sorun cikarmazlar,korkar olduk artik

Hayırlı olsun carpediem99 ,bende izmirden basvurdum,nekadr zamanda sonuc gitti geldi ankaradan senin acaba.birde gönderdigin raporda 52 miydi aynen mi onaylandı?

12 subatta Ankaraya gitti,24 subatta onaylanip Izmire gönderilmis.Ankara kurulu arayin,cevap veriyorlar.62 olarak gitti,fakat Baltazar formulü ile hesaplandigi icin 52 olarak onaylandi,hani bir hata yüzünden düsmedi.

benimde 42 olarak gitti inş bi düşme felan olmaz,zaten aldıgımız raporda öyle hesaplanmıs hali degilmi?misal benim %10 hipertansiyon %35işitme kaybı toplam 45,ortalama %42 en altta yazan.15.de vermiştim ay basına kadar gelir inş seninki gibi.düşmeden onaylanır inş.

Evet hesaplanmis hali 42%(35+6.5~7=42%).Büyük ihtimal degismeden onaylanacaktir.2014 ün basindan beri islemler daha süratli sanki,hayirlisini dilerim.

ben vergi dairesinin işyerine gönderdigi evrakla kart müracatına gittim oradaki memur detaylı yani hastalıklar nelerdir oranlarını gösteren evrak istedi dosyaya işliyolarmıs zannerdersem ankaradan gelecek evrak olmalı.carpedie eger kart müracatından olumlu sonuc alırsan bızede haber ver:D

Evet,ben kartimi aldim.Raporun asli gibidir mühürlü örnegini istiyorlar.Onu da vergi dairesinden degilde,raporu aldigin hastaneden aliyormussun.Hastanedeki meymur aslini veriyor,4-5 adet fotokopi cektiriyorsun ve o onlari asli gibidir kasesi ile mühürlüyor.Fotograf,kimlik ve asli gibidir bir örnegi ile kart icin müracat ediyorsun.Vergi dairsinin gönderdii evragin devlet kurumlarinda pek hükmü olmuyor,genelde engelli karti,raporun asli gibidir örnegini veya fotokopisini istiyorlar.

Üst Alt