Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'dan hasta bezi alımı güncel bilgi...

dostempati

Aktif Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
6
1- Hasta bezi için kağıt reçete uygulaması devam ediyor mu?
2- Kaç adet ve kaç aylık yazdırabiliyoruz, kurum kaç tl ödeme yapıyor?
3- Fatura ve diğer evrakları nereye teslim ediyoruz?
4- Faturaya bütün paketlerin barkodunu yazacak mıyız?
5- Faturanın üstüne ad soyad, tc kimlik nu, sut kodu(301220), barkod numarası, teslim aldım yazısı, bez adedi, kaşe, imza dışında farklı bir şey yazdırmalı mıyız?
6- Faturayı teslim etmede zaman sınırlaması var mı?

Ankara dan bez alımı yapan arkadaşlar cevap yazmanızı rica ediyorum. Herkese Allah yardım etsin...

Sayın Ayşe Ceren, 6 soruya 8 cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Empati dedikleri şey işte tam da sizin yaptığınız gibi bir şey olsa gerek.

1- Hasta bezi için rapor çıkaracaksınız, reçete yazdıracaksınız. 2 aylık 240 adet bez yazdırabilirsiniz. Sonra fatura kestiriyoruz.

Fatura önüne : ad soyad - tc kimlik nu - sut kodu - barkod nu - vergi nu – kaşe – imza - teslim ettim yazısı
Fatura arkasına : tc kimlik nu, ad soyad, telefon, imza, teslim aldım yazısı

2- Ankara Bahçelievler sgk ya evraklar teslim edilecek.
3- Ben medikalciden aldım, işlemleri hallettiler. Ankara Togragrupmedikalden, kapıya kadar getirdiler.
4- Paranız 45 gün içinde Ziraat Bankası na tc kimlik numaranıza yatıyor.
5- Ankara Bahçelievler sgk yı ararsanız bütün sorularınızı cevaplıyorlar. Tlf: 0312 298 3150

Adres : BAHÇELİEVLER 3.CAD.NO:33 PTT KARŞISI B-BLOK BAHÇELİEVLER/ANKARA (Bahçelievler sgk ya gitmek için beşevler metro durağında in.)

Üst Alt