Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'dan İstanbul'a Hızlı Tren engelliler için ücretsiz mi?

AS21

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba Ankaradan İstanbula Hızlı Tren Engelliler için ücretsiz mi ? Ayrıca hergün mevcutmu ?

en az yüzde 40 derecen varsa başbakanlık kartı ile ücretsiz başbakanlık kartında refakatçili yazıyorsa refakatçinde ücretsiz yht treni ile nereye gidersen git ücretsiz

Cevaplarınız için teşekkürler dostlar :) Ankara merkezden mi hareket ediyor ?

evet ankara gar dan hareket eder istanbul pendik sonrası avrupa yakasına gideceksen çift katlı otübüslere bineceksin

falim

Beyoğluna gidicem :) Aynı otobüse binmem gerekiyor mu ?

16 B ye bin .Kadıköy'de in.Sonra oradan karşıya vapurla geçersin. Hafta içi mesai saatlerinde gideceksen hazır Kadıköy' e gitmişken dolmuş duraklarının bittiği yerde Büyükşehir Belediyesinin ofisi var. Orda engelli kartın ve 1 fotoğrafın ile serbest ulaşım kartını da almayı unutma.

oneday

Pendikde tren garından 16 B ye binip Kadıköye gidicem. Sonra vapurla karşıya nereye geçicem ? Ben Taksim Beyoğlu tarafına gidicem. Ayrıca vapur engellilere ücretsizmi ? Eğer ücretsiz ise Başbakanlık kartımı kabul ederlermi ?

Kadıköy'den Eminönü'ne geçeceksin. Jeton var .3 TL. Ya da dediğim gibi Kadıköy'deki İETT bürosundan serbest geçiş kartı alacaksın.Eminönü'nden de eğer rahatsızlığın ayaklarında değil ise Galata köprüsü, Karaköy, Tünel,Beyoğlu ,Taksim güzergahlarında yürür,arada Galata Kulesine çıkar gezersin işte.Olmadı Eminönü'nden Taksim otobüs veya dolmuşları var .Bende Ankaralıyım ama geçen ay tek başıma günübirlik tren ile gitmişliğim var . Oradan biliyorum.İstanbul'da yaşayan arkadaşların daha detaylı bilgi vereceğine eminim.
Bakanlık kartı tek başına indirim için yeterli değil bazı şehirlerde. Ama Eskişehirde Tranvay için ben kullandım . Bir sorun çıkmamıştı.

Cevap için teşekkürler çok sağol dostum :)

arkadaşlar istanbulda ortopedik engellilerin indirimli kullanabileceği bir ulaşım aracı var mı ?

Üst Alt