Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'dan Kurumlara Bilgi Kağıdı kaç günde gelir?

qunes

Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kurumlara atananlar için bir şey soracağım. sanırım ankaradan bizim mesela atandiğimiza dair kağıt geliyormuş. bu kağıt genelde ne zamana gelir. Atandık, bakanlar demişti mart sonuna herkes iş başı yapacak diye.ama bizim atandığımıza dailr kağıt ne zamana gelir de yerleşiriz.

ben mebe atandım niğdeye aradım sordum önümüzdeki hafta gelecek arayın evrak listesini alın dediler... net bişey yok ama konuşma böyle... umuyorum en kısa sürede başlarız ve düzgün insanlarla karşılaşırız velakin hizmetli kadrolarına atandım endişelerim var... ama çare yok gidicem :)

erdalakbay;

bende Konya Meb atandım.bende senınle aynı düşüncelerdeyım.Ceza tefkifevleri tek kişilik kadrolara 77 ile memur almıs benım puanım 79.88 yazmadık pişman olduk tek kısı gelmez dıye.Hayırlısı ama yapcak bişi yok inşaallah düzgün insanlarla karşılaşırız.selamlar

Üst Alt