Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara'dan mallülen emeklilik için kontrol muayenesi sevki alan var mı?
ben konturol muayenesi için mayısın 29 zunda gitmek istiyorum un kapanına konturol muayanesi 1 eylül de 3 aydan 2 veya 3gün önce gitmem bir sorun olurmu kafam çok takıldı
dün unkapanın gittim sevk için erken gitmekden sorun çıkmadı fakat benim dosyalarımın ankarada olduğu söylediler ankaradan sana sevk gelecek dediler buraya birdaha gelmene gerek yok dediler hazır dilekçe verdiler doldurdum hemen yanında postane vardı apeseli gönerdim bu durum sizce normalmıdır şakına uğradımm iyikide erken gitmişim
Bilmiyorum ama, bence siz normal zamanda kontrole gidin... Büyük olasılıkla kontrol muayenesi işlemleri olurken maaşınız kesilmesin diye sistem üzerinde böyle bir opsiyon koydular ve kontrol tarihini 4 ay sonraya gösterdiler.
Bu arada kontrol şerhini Maliye mi koymuş yoksa SGK mı? Sevki yerel birimler yapar diye biliyorum...
benim merak ettiğim 2yıl önce malül emekli oldum 2yıl sonraya konturol muayeye tabi tutuldun bende ssk ya gittim sev için ssk bana senın dosyan ankarada dedi orası seni sev etçek dedi bana hazır dilekçe yazdırdı bende hemen apeselı postaya verdim bana buraya daha gelmenize gerek yok dedi bende açıkçası tedir gin oldum sizin olayınız nasıloldu açıklarmısınız
Ben sgk ya gittim. matbu dilekçeyi doldurdum. 15-20 gün içinde sevk kağıdı elime geldi ve hastaneye gittim. Nefroloji ve kardiyoloji ye gittim. NEfrolojiyi halletim ama kardiyo eko ya yolladı. O da tam 1 ay sonraya sıra verdi, şimdi o sıranın gelmesini bekliyorum.
Bülentbey bu sonuçları çıkıyor nedemek oluyor anlamadım açıkçası benim gibi olanıda hiç görmedim
hasan bey sizin sonuçda aymıydı benim merak ettiğim ankara beni hastaneye sevk etmesi için evrak sonucumda emeklilki bölümünden baksediyor ben zaten emekiliyim ben anlamadım
Kontrol muayene sevki için yazının size gelmesi gerekiyordu. Ama sizinkini neden MALÜLLÜK VE YAŞLILIK AYLIĞI BAĞLAMA SERVİSİNE sevk etmişler anlamadım. Rapor falan göndermişmiydiniz?
ankaraya birtürlü uluşamıyorum telefonla devamlı arıyorum 0312.415.33.03
arkazdaşlar ankaradan sonucumu öğrenmek istiyorum ulaşamıyorum benim evraklarım deyişik yere gidiyor herhalde ankara sıhhiyeden baksedıyor buranın numarasını bilen varmı
arkadaşlar bana yadımcı olurmusunuz önceki malül emeklik sonucum yani evrak takıbim hep İstanbul s g k Unkapanı yazardı şimdi kontrol muayenesinde ise hep ankarada baksediyor ben bunu anlamadım
1 12.08.2014 ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2 elden sevk edilmek üzere işlendi
2 12.08.2014 ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2 zimmetten çıkarıldı
3 13.08.2014 sosyal güvenlik kurumu mithatpaşa genel evrak servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
4 13.08.2014 sosyal güvenlik kurumu mithatpaşa genel evrak servisine zimmetten çıkarıldı
5 15.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak tasnif servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
6 15.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak tasnif servisine zimmetten çıkarıldı
7 18.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
8 18.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine zimmetten çıkarıldı
9 20.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. ölüm ikinci karar işlemleri servisine elden sevk edilmek üzere işlendi & iade kabul edildi
10 29.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
11 29.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine zimmetten çıkarıldı
arkadaşlar benim enson evrak takibim bu ve yanlış olmasın ben malül emekli olmuştum busonuç konturol muayene sonucu 1 eylül konturol muayene sonucum ama bu evrak sonumcum malül emekli olduğumda çok farklıydı sizce bu nedemektir ?
EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. MALÜLLÜK VE YAŞLILIK AYLIĞI BAĞLAMA SERVİSİNE
ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
10
10.09.2014
EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. MALÜLLÜK VE YAŞLILIK AYLIĞI BAĞLAMA SERVİSİNE
ZİMMETTEN ÇIKARILDI
aynısı babamda da var babam %90 engelli olduğundan annesinden kalan maaşı alıyor babası (dedem) vefat edince onunda maaşını talep etti ankaraya dilekçe gönderdi şimdilik evrak takipde böyle sonuc görülüyor bu nedir bilen varsa cevaplaya bilirmi teşekkür ederim
hatta konusu bile aynı sizinki gibi evrak takip deki sonuçta ben devamlı ankarayı arıyorum benimki bugünlerde sonuçlanır ankaranın çok telefon numaralar cevirdim cünki hepsi deyişik numararlar verdi en sonun doğru numarayı buldum sizde bu numararyı deneyin 0312 458 80 81 burası çok güzel ilgileniyor sizinki sonuçlamak üzere inşallah olumlu sonuçlanır
e . şifreniz varmı ondanda takip edin
benasiye sizin evraklarda bır deyişme vamı
asiye sizin işiniz ne oldu benımkıde aynı merak ettim
ANNESİNİN
[h=3]311064587 Tahsis Numaralı 10 /2014 için 4A emekli ödeme bilgileriniz.[/h]
Ad
Soyad
Sicil No
Dönemi201409
Ödeme Günü18
Net Aylık Tutarı105.65 TL
Aylık Tutarı0.0 TLEk Ödeme
Tutarı 105.65 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı0.0 TL
BABASININ
[h=3]43310171240 Tahsis Numaralı 10 /2014 için 4A emekli ödeme bilgileriniz.[/h]
Ad
Soyad
Sicil No
Ödeme Dönemi201409
Ödeme Günü26
Net Aylık Tutarı 33.81 TL
Aylık Tutarı0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı33.81 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı0.0 TL
morelim çok bozuk malül emekli olmadan önce yetım maşı alıyordum malül emekli olunca otomatikmen maşımı sgk kesti malül emekli konrol muayene sonucumu halen bekliyorum maysın 29 zundan beri sağlık kuruluna bile girmemiş bu önceden almış olduğum yetimmaşın yüzünde her şey turşu gibi karıştı ankada aramadığım telefon numara kalmadı eski dosyamı bulamıyorlar belkı bende 15 numara var aramaktan bıktım artık ankararada tanımayan kalmadı o. dıyor bu numarayı o.dıyor bu numarayı ara sabrım kalmadı benım urumda olan varmı?
1 12.08.2014 ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2 elden sevk edilmek üzere işlendi
2 12.08.2014 ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2 zimmetten çıkarıldı
3 13.08.2014 sosyal güvenlik kurumu mithatpaşa genel evrak servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
4 13.08.2014 sosyal güvenlik kurumu mithatpaşa genel evrak servisine zimmetten çıkarıldı
5 15.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak tasnif servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
6 15.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak tasnif servisine zimmetten çıkarıldı
7 18.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
8 18.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine zimmetten çıkarıldı
9 20.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. ölüm ikinci karar işlemleri servisine elden sevk edilmek üzere işlendi & iade kabul edildi
10 29.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
11 29.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine zimmetten çıkarıldı
12 10.10.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Malüllük ve yaşlılık aylığı bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
13 13.10.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Malüllük ve yaşlılık aylığı bağlama servisine zimmetten çıkarıldı