Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'dan mallülen emeklilik için kontrol muayenesi sevki alan var mı?

kerimc

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
ben konturol muayenesi için mayısın 29 zunda gitmek istiyorum un kapanına konturol muayanesi 1 eylül de 3 aydan 2 veya 3gün önce gitmem bir sorun olurmu kafam çok takıldı

dün unkapanın gittim sevk için erken gitmekden sorun çıkmadı fakat benim dosyalarımın ankarada olduğu söylediler ankaradan sana sevk gelecek dediler buraya birdaha gelmene gerek yok dediler hazır dilekçe verdiler doldurdum hemen yanında postane vardı apeseli gönerdim bu durum sizce normalmıdır şakına uğradımm iyikide erken gitmişim

Bilmiyorum ama, bence siz normal zamanda kontrole gidin... Büyük olasılıkla kontrol muayenesi işlemleri olurken maaşınız kesilmesin diye sistem üzerinde böyle bir opsiyon koydular ve kontrol tarihini 4 ay sonraya gösterdiler.

Bu arada kontrol şerhini Maliye mi koymuş yoksa SGK mı? Sevki yerel birimler yapar diye biliyorum...

Yok kardeşim Sgl sevki direkt vermek zorunda emekliysen tabiki mecbur

benim merak ettiğim 2yıl önce malül emekli oldum 2yıl sonraya konturol muayeye tabi tutuldun bende ssk ya gittim sev için ssk bana senın dosyan ankarada dedi orası seni sev etçek dedi bana hazır dilekçe yazdırdı bende hemen apeselı postaya verdim bana buraya daha gelmenize gerek yok dedi bende açıkçası tedir gin oldum sizin olayınız nasıloldu açıklarmısınız

Ben sgk ya gittim. matbu dilekçeyi doldurdum. 15-20 gün içinde sevk kağıdı elime geldi ve hastaneye gittim. Nefroloji ve kardiyoloji ye gittim. NEfrolojiyi halletim ama kardiyo eko ya yolladı. O da tam 1 ay sonraya sıra verdi, şimdi o sıranın gelmesini bekliyorum.

teşekkür ederim cevap için benim korkum buydu ankaranın geç cevap vermesi hastaneni muayene için geç tarih vermesi herhalde korktuğum başıma gelecek

Sıra No Tarih Birim İşlem
1 29.05.2014 EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK TASNİF SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 29.05.2014 EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK TASNİF SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
3 30.05.2014 EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK DOSYA BAĞLAMA SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 30.05.2014 EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK DOSYA BAĞLAMA SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
5 06.06.2014 EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. MALÜLLÜK VE YAŞLILIK AYLIĞI BAĞLAMA SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 06.06.2014 EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. MALÜLLÜK VE YAŞLILIK AYLIĞI BAĞLAMA SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI

Bülentbey bu sonuçları çıkıyor nedemek oluyor anlamadım açıkçası benim gibi olanıda hiç görmedim

hasan bey sizin sonuçda aymıydı benim merak ettiğim ankara beni hastaneye sevk etmesi için evrak sonucumda emeklilki bölümünden baksediyor ben zaten emekiliyim ben anlamadım

Kontrol muayene sevki için yazının size gelmesi gerekiyordu. Ama sizinkini neden MALÜLLÜK VE YAŞLILIK AYLIĞI BAĞLAMA SERVİSİNE sevk etmişler anlamadım. Rapor falan göndermişmiydiniz?

benim de anlamadığımda buydu zaten hasan bey

Belki de bu sefer kontrol olmaksızın emekliliğiniz devam ettirilecek. Bu ay emekli maaşınızı alırken anlaşılacak galiba

Bülent bey zaten konturol muayenem 1.9 .2014 ben 3 ay önce baş vurdum sevk için sgk nın ipiyle kuyuya inilmez bakalım sonuç ne olcak

İşte, ben iyi niyetle bakıyorum ve belki de kontrol zamanı gelirken "kontrole gerek yok" diyecek size sgk! :)

ankaraya birtürlü uluşamıyorum telefonla devamlı arıyorum 0312.415.33.03

arkazdaşlar ankaradan sonucumu öğrenmek istiyorum ulaşamıyorum benim evraklarım deyişik yere gidiyor herhalde ankara sıhhiyeden baksedıyor buranın numarasını bilen varmı

arkadaşlar bana yadımcı olurmusunuz önceki malül emeklik sonucum yani evrak takıbim hep İstanbul s g k Unkapanı yazardı şimdi kontrol muayenesinde ise hep ankarada baksediyor ben bunu anlamadım

Yakın zamanda emekliliğe dair Ankara SGK ile telefonda görüşen var mı? Telefonlarını paylaşabilirse yararlı olur..?

1 12.08.2014 ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2 elden sevk edilmek üzere işlendi
2 12.08.2014 ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2 zimmetten çıkarıldı
3 13.08.2014 sosyal güvenlik kurumu mithatpaşa genel evrak servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
4 13.08.2014 sosyal güvenlik kurumu mithatpaşa genel evrak servisine zimmetten çıkarıldı
5 15.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak tasnif servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
6 15.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak tasnif servisine zimmetten çıkarıldı
7 18.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
8 18.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine zimmetten çıkarıldı
9 20.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. ölüm ikinci karar işlemleri servisine elden sevk edilmek üzere işlendi & iade kabul edildi
10 29.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
11 29.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine zimmetten çıkarıldı

arkadaşlar benim enson evrak takibim bu ve yanlış olmasın ben malül emekli olmuştum busonuç konturol muayene sonucu 1 eylül konturol muayene sonucum ama bu evrak sonumcum malül emekli olduğumda çok farklıydı sizce bu nedemektir ?

Bence bugünlerle olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Az kaldı. Sabır :)

1

25.08.2014

EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK TASNİF SERVİSİNE

ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
225.08.2014EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK TASNİF SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
327.08.2014EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK YAZIŞMA SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
427.08.2014EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK YAZIŞMA SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
529.08.2014EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK TASNİF SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
629.08.2014EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK TASNİF SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
702.09.2014EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK DOSYA BAĞLAMA SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
802.09.2014EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. EVRAK DOSYA BAĞLAMA SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
910.09.2014EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. MALÜLLÜK VE YAŞLILIK AYLIĞI BAĞLAMA SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1010.09.2014EHGM H.A.Ç.E.D. BŞK. MALÜLLÜK VE YAŞLILIK AYLIĞI BAĞLAMA SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI

aynısı babamda da var babam %90 engelli olduğundan annesinden kalan maaşı alıyor babası (dedem) vefat edince onunda maaşını talep etti ankaraya dilekçe gönderdi şimdilik evrak takipde böyle sonuc görülüyor bu nedir bilen varsa cevaplaya bilirmi teşekkür ederim

hatta konusu bile aynı sizinki gibi evrak takip deki sonuçta ben devamlı ankarayı arıyorum benimki bugünlerde sonuçlanır ankaranın çok telefon numaralar cevirdim cünki hepsi deyişik numararlar verdi en sonun doğru numarayı buldum sizde bu numararyı deneyin 0312 458 80 81 burası çok güzel ilgileniyor sizinki sonuçlamak üzere inşallah olumlu sonuçlanır

e . şifreniz varmı ondanda takip edin

benasiye sizin evraklarda bır deyişme vamı

asiye sizin işiniz ne oldu benımkıde aynı merak ettim

bu ay alacak Allahın izniyle

ŞU AN: E DEVLETTE BÖYLE GÖRÜNÜYOR

ANNESİNİN
[h=3]311064587 Tahsis Numaralı 10 /2014 için 4A emekli ödeme bilgileriniz.[/h]
Ad
Soyad
Sicil No
Dönemi201409
Ödeme Günü18
Net Aylık Tutarı105.65 TL
Aylık Tutarı0.0 TLEk Ödeme
Tutarı 105.65 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı0.0 TL

BABASININ
[h=3]43310171240 Tahsis Numaralı 10 /2014 için 4A emekli ödeme bilgileriniz.[/h]
Ad
Soyad
Sicil No
Ödeme Dönemi201409
Ödeme Günü26
Net Aylık Tutarı 33.81 TL
Aylık Tutarı0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı33.81 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı0.0 TL

gözünüz aydın sızden ricam evrak takibinin devamı varsa kopyalarmısın

morelim çok bozuk malül emekli olmadan önce yetım maşı alıyordum malül emekli olunca otomatikmen maşımı sgk kesti malül emekli konrol muayene sonucumu halen bekliyorum maysın 29 zundan beri sağlık kuruluna bile girmemiş bu önceden almış olduğum yetimmaşın yüzünde her şey turşu gibi karıştı ankada aramadığım telefon numara kalmadı eski dosyamı bulamıyorlar belkı bende 15 numara var aramaktan bıktım artık ankararada tanımayan kalmadı o. dıyor bu numarayı o.dıyor bu numarayı ara sabrım kalmadı benım urumda olan varmı?

1 12.08.2014 ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2 elden sevk edilmek üzere işlendi
2 12.08.2014 ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2 zimmetten çıkarıldı
3 13.08.2014 sosyal güvenlik kurumu mithatpaşa genel evrak servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
4 13.08.2014 sosyal güvenlik kurumu mithatpaşa genel evrak servisine zimmetten çıkarıldı
5 15.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak tasnif servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
7 18.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
8 18.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine zimmetten çıkarıldı
9 20.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. ölüm ikinci karar işlemleri servisine elden sevk edilmek üzere işlendi & iade kabul edildi
10 29.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
11 29.08.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Evrak dosya bağlama servisine zimmetten çıkarıldı
12 10.10.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Malüllük ve yaşlılık aylığı bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
13 13.10.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Malüllük ve yaşlılık aylığı bağlama servisine zimmetten çıkarıldı

Evrak takibin devamı yok yukarıda paylaştığım gibi duruyor değişiklik yok

benim gibi ankarada dosyası kaybolan varmı eski dosyamı bulamıyorlar yani 2yıl önceki

durum

12 10.10.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Malüllük ve yaşlılık aylığı bağlama servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
13 13.10.2014 ehgm h.a.ç.e.d. Bşk. Malüllük ve yaşlılık aylığı bağlama servisine zimmetten çıkarıldı
14 03.11.2014 ankara sgim kocatepe sağlık sgm destek hizmetleri-1 (gelen/giden evrak) servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
15 03.11.2014 ankara sgim kocatepe sağlık sgm destek hizmetleri-1 (gelen/giden evrak) servisine zimmetten çıkarıldı
16 05.11.2014 ankara sgim kocatepe sağlık sgm sağlık kurulu büro işlemleri servisi-1 elden sevk edilmek üzere işlendi
17 05.11.2014 ankara sgim kocatepe sağlık sgm sağlık kurulu büro işlemleri servisi-1 zimmetten çıkarıldı

Bülent bey ankara benim eski dosyamı bulamamışlar unkapanından eski evraklarımla ilgili fax la bilgiler istemişler

birde benim anlamadığım malül emekli olduğumda bütün evraklarım da İstanbul gösteriyordu şimdiki evraklarımda ankarayla ilgili

Ne bu ibarelere ne de yaşananlara bir anlam verebiliyorum...

Üst Alt