Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'dan onaylanan rapor işyerine ne zaman ulaşır?

ergül.

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ankara da onaylanan rapor işyerine nekadar zaman da ulaşır.

istanbulda başvuran arkadaşlar verği dairesine geldikten sonra e tebligatla işyerinize sonuçları gönderiyorlar..
ancak orjinal raporunuzu e tebligat elinize geçtikten sonra vergi dairesine gidip kendiniz alacaksınız...
istanbulda başvuru ve sonuç yaklaşık 90 ile 120 gün arası sürüyor...
ankaradan gelmesi 10 gün verği dairesinde sıra 20 gün işleme konulması işyerine yazı diyelim 10 gün toplamda inansanızda inanmasanızda bunlar oluyor...

@istanbul40 @tatarharun @ergül.

merhaba rapor ankarada onaylandıktan sonra hemen elektronik ortamda istanbul vergi dairesine ulaşıyor. ancak vergi dairesi çok yoğun olduğundan vergi indirimi yazınızın hazırlanıp e tebligat ile size gönderilmesi yaklaşık 40 günü buluyor. kendimden örnek vereyim.

23 ağustos günü raporum ankarada onaylandı. aynı gün istanbul vergi dairesine gönderildi.işyerime e tebligat ile 6 ekimde geldi.

ayrıca yazının aslını vergi dairesinden alma gibi bir durum söz konusu değil.boşuna gitmeyin. çünkü belge ıslak imzalı değil,e imzalı ve karekodlu olarak işyerinize e tebligat ile geliyor. çıktısını alıp çoğaltıp dosyanıza koyun.https://www.engelliler.biz/forum/sa...isinin-aslini-alamayan-arkadaslara-bilgi.html bu lingte yazdığım gibi yazıda bulunan şifreden ve yazı numarasından internetten kontrol edip istediğiniz kadar çıkarabilirsiniz.

İSTANBUL'DA orjinal raporunuzu e tebligat elinize geçtikten sonra vergi dairesine gidip kendiniz alacaksınız.bana raporun orjinalini göndermediler...vergi dairesinden kendim gittim aldım...siz gelip alacaksınız dediler...

bakanlık yazısı e tebligat ayrı bir şey...raporun fotokopisi bakanlık yazısı ve vergi daire yazısı e tebligatta geliyor...

@istanbul40 tatarharun ergül.
eğer raporunuzu kişisel başvuru ile almayıp vergi dairesi sevkli aldıysanız evet raporun aslını @istanbul40 mehmet kardeşimizin dediği gibi vergi dairesinden kendiniz alacaksınız. eğer rapor orjinali elinizdeyse vergi indirim yazısı için vergi dairesine gitmenize gerek yok.

Emekli olmak için

Ben vergi dairesine baş vurduktan sonra hastaneden %70 rapor aldım Ankara rapor u onayladı emekli olmak için ne yapmam lazım. Ayrıca emekli olmak için şartlar tutuyor. Teşekkürler

elinize e tebliğat geçtiyse gelen evrak çıktılarıyla sgk emeklilik bölümüne başvuruyorsunuz..onlar size gerekeni söylerler....

mrh benim rapor ankarada onaylandı fakat eskişehirdeki vergi dairesi bize gelen evrak yok diye söylüyor anlamadım gitti postayla mı geliyor e tebligat sistemiylemi 11 gün oldu

vergi dairesine esas raporunuzu posta ile yolluyorlar....
e tebligat vergi dairesine geliyor ancak yoğunluktan 20 gün gibi süre bekliyor..sırası gelince gerekli yazıları yazıp işyerinize sonucu e tebligatla gönderiyorlar...

mrh yani ankarada onaylandıktan sonra işlem bulunduğumuz vergi dairesi yazıyı hazırlayıp işyerinemi gönderiyor doğrumu onaydan sonra iş vergi dairesindemi bitiyor teşekkürler

1. ankara onaylıyor.
2. baglı bulunduğunuz verği dairesine (e tebligat) ile göneriyor
3. raporunuzun orjinalini postayla gönderiyor.
4.vergi dairesi gelen e tebligat yazısını işlem yaparak gerekli üst yazı gibi işyerinize gönderiyor..
5.tabi bunlar zaman alıyor yoğunluktan beceriksiz hastane sağlık kurulunda çalışanların evrakları eksik göndermesinden dolayı işlemler iki kere oluyor rapor ankaraya gidip geliyor..
6. çözüm derseniz yok..yaptırım derseniz daha yok....yaklaşık istanbuldan başvuru ve sonuç süresi 100 ile 120 gün sürüyor neyazıkki.

E-Tebligat

E-Tebligat e-fatura olan işyerine gönderiliyormuş çalıştığım işyeride e-fatura ya geçmemiş Yani vergi dairesine kayıtlı bir internet adresi yokmuş. E-Tebligat elime nasıl ulaşır. Teşekkürler

tatarharun hayırlı olsun emekliliğiniz evraklar elinize ne zaman ulaştı bende 13 günden beri bekliyorum. Vergi Dairesinemi gittiniz Evrakları almak için?

Üst Alt