Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'dan rapor yerine yazı geldi. Ne anlama geliyor olabilir?

MURAT KUDAL

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ANKARA dan rapor yerine yazı geldi 6 ay oldu eksik bulgular var diye tekrarmı rapora giricem yardım edim

ANKARA dan rapor yerine

Ankara'dan rapor yerine yazı geldi. Hastanenin tekik bulguları eksik diye tekrar önceki gibi rapora başladım bütün doktorlara tekrar giriyom bilgisi olan varmı yardım edin lütfen önceki raporada % 49 demişler

@Aytektek

Ben yeni başvuru yaptım ama 3 4 ay sürer dedi görevli [emoji64] [emoji63] benimde işime geliyor prim gün sayım eksik o arada dolar [emoji16]

MURAT KUDAL
Başlığı açalı 2 hafta olmuş, yine bilgi soruyorsunuz.
SGK'ya gitmediniz mi hâlâ ?
Yapacağınız şey SGK'ya gitmek, neler gerekiyorsa onların yönlendirmesi ile hastanede istenen tetkikleri temin etmek olacaktı.

Başvuru vergi indirimi için mi yoksa malülen emeklilik için mi?

istanbul40 bey yardım edermisiniz. Ben afyon dan murat. Afyon maliyeye vergi indirimi müracatı yaptım. Hastaneden % 49. Verdiler raporum ANKARA ya gutti tekrar gircen rapora dediler yine aynı hastaneden % 49 verdiler ANKARA MALİYE benim raporu %31 re düşürdü ben de vergi mahkemesine MALİYE yi ve ANKARA maliyeyie dava açtım kazandım davayı % 49. Geri yükseltiler sonra istinaf MAHKEME sine bunlar verdi itiraz ettilerr. Orayıda ben kazandım red aldı bu MALİYE. Emeklilik dilekçesini verdim sgk ya. 1 ay sonra beni çagırdılar. Sana ANKARA MALİYE DEN YAZI GELECEK. DEDİLER AFYON MALİYE ANKARA YA YOLLAMIŞ. ANKARA DAN MALİYE DEN CEVAP NEZAMAN GELİR. ONAY YAZISIMI BU GELCEKK. LÜTFEN. BİLGİ VERİN YARDIM EDİNN

Murat rahtsızlık neydi iptal olup tekrar rapor almana sebep ?

Bu tür dosyalarda süreyi etkileyen çok değişken olmakla birlikte İlk derece mahkemesi ve istinaf safhası gözetildiğinde ortalama 6 ay 10 ay arası bir süre oluyor

Evraklariniz ne zaman gitmişti ne zaman cevap geldi raporun eki ile ilgili evraklarda sorun olabilir

Sayın OturanBoğa
Engelli raporum var sürekli. %49. Koah osas hastasıyım ankara maliye saglık kurulu. Vergi indirimini 2 yıllık. vermiş. Vergi mahkemesine versem dava açsam. Devamlı sürekli. Alabilirmiyim kazanırmıyım. Lütfen yardım edin cevabınızı bekliyorum

Üst Alt