Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankarakart refakatçili kart vermiyor!?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar kardeşim şizofren hastası %80 engelli raporu var başbakanlik engelli kartı var %80 engelini belirten ve yıllardır kullandığı ego otobüslerine ücretsiz kullaniyor hem kendisi hemde yaninda bir refakatçisi ile birlikte binebiliyor tek başına bi yere giderse tekrar eve gelmiyor illaki bir refakatçisi olması gerekiyor yanında , şimdi bu kartlar iptal olucak demişler ankarakart alın demiş otobüs şöförünün biri mavi masayı aradım ankarakart refakatçili engelli ankarakart çıkartmak istedigimi söyledim başbakanlik engelli kart resim nufus cüzdanınızı getirin dediler,
kardeşimi aldim yanıma gittim ankarakart almaya gerekli evrakları verdim fakat refakatçili kart almak istiyorsanız raporunuzu getirin dediler mavi masaya sorduk rapora gerek yok dedim kabul etmediler gittik raporumuzu getirdik %80 engelli şizofren engelli raporumuzu sunduk bu sefer onuda kabul etmediler bu raporda ağır engelli ibaresi olması gerekiyor dediler bizim zaten egodan ücretsiz kartımız var refakatçili aynen değiştirmek istiyoruz dedik ama olmuyor dediler bu sorunla karşılaşan başka engelliler varmı benim hastam şizofren hastası her zaman gidip rapor çıkartamıyoumki hastaneye göturemiyorum ego karti içinde ayrı rapor alınır mı ya bu nasıl iş mavi masaya yazdim bakalım çözeceklermi ama hiç sanmıyorum sizin başka fikriniz varmı ne yapmalıyım refakatçili ankarakart alabilmek için .

%60üzeri raporu olanlar refekatçili olarak ankara kart almaktadırlar

Üst Alt