Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'ya %41 giden raporum göz doktorundan açıklama istenerek döndü..?

ugurlum1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
raporu hastaneye götürdüm götürdüm onlar tekrar ank göndercekler süreçte onaylanırmı vergi indirimim

Bunu bilmek mümkün değil.
Gözle ilgili muayene ve tetkiklerinizden yeterli bilgiyi elde edemediklerinden eksik konuda açıklama istemişler. Bu durum onaylanıp onaylanmayacağı konusunda fikir vermez.

gözde oranlar çok düşürüldüğü için gözden sadece indirim almak zordur bunu tekrardan incelemek istemiş olabilirler

%41 oranındaki raporum %51 olarak onaylandı.

Ankaraya 41 giden oran 51 olarak onaylanmış bir yanlışlık olabilirmi

yanlışlık yoktur.belirlenen oran azaltıldığı gibi artırıldığı zamanda oluyor.hayırlı olsun.emeklilik şartlarını doldurduysan emekliliğede hak kazanmış oluyorsun.

Vergi indirimi onaylanmış ne kadar zamanda bana ulaşır

89 sigorta giriş 3900 günüm var

1 Ekimde Rapor İçin işlemlerimi tamamladım heyete girdim 1 Aralıkta Kuruma Onay Yazım Ancak Gitti 15 Aralıkta Bordroya Baktım ama Hüsrana Uğradım kasım Aralık Bordro Karşılaştırmamda 1,70 Tl fark var nedeni sorduğumda ise yıl sonu vergi dilimi gerekçesi gösterildi rapor onay tarihi itibarı ile ek bordro yapmayacakmısınız geriye dönük diye sordum mutemet kardeşim uğraşamam çok istiyorsan gel paranı cebimden vereyim dedi

Cevap için teşekkürler bende bu gün onaylanmış cevabını aldım emekli olmak icin başvuru yapıcam üç ay oldu anca cevap verdiler

uğurlum,
hemen ssk ya emekli olmak için müracaat edebilirsiniz.
Çalışıyor iseniz ilk önce ssk ya ne zaman emekli olurum diye müracaat edin kurumda matbu evrak vardır doldurup bekleyin hemen verirler sonucu o sonuç ile iş yerinizden emeklilik için ayrılış yapın ve ssk ya emekli olmak için müracaat edin.
31 aralık 2015 tarihine kadar işlemi bitirir iseniz 1 ocaktan itibaren emekli maaşınız başlar.

Cevap için teşekkürler yalnız ben işlemleri n yapıldığı sure icinde isten cikarildim bir sorun olurmu ve evrak elime ulaşmadı henuz posta ya vereceklerini soylediler

Hiç bir sorun olmaz vergi indirimi için müracaat ettiğiniz yere gidin iş yerimden ayrıldım bana bir suret verirmisin demen yeterli kurum sana bir nüsha verir. O belge ile emekli olmak için ssk ya müracaat edersin

Vergi indirimi onaylanmış ne kadar zamanda bana ulaşır

Vergi indirimim onaylanmış postaya verilicek dendi elime ulaşmadan emeklilik icin başvuru yapabilirmiyim ?

Uğur vergi dairesine gidecek evrak. Sen emeklilik için başvuracaksın sgk evraklarını vergi dairesine gönderecek . vergi dairesinde vegi indirimini görecek tekrar sgk ya gönderecek sgk onaylayacak ve emekli olacaksın. Bence başvur kesin emin isen sgk evrakları vergi dairesine gönderdiginde pişti yapmış olursun.

Kesin eminim ankaraya telefon açtım yüzde elli birle onaylanmış dediler geçen persembe gunu

Arkadaşlar Sgk ankara dan gelen sonuç belgesini görmeden emeklilik başvurusunu kabul etmiyor.Geçen gün ben gittim sgk ya ve raporum onay aldı dedim.İş yerine gelen yazıyı göster dediler.Yani sonuç ele geçmeden işlem yapmıyorlar.O nedenle posta yolu bekliyoruz malesef

emeklilik baş vurusunda?

arkadaşlar emeklilik baş vurusu yaptığımız zaman sgk vegi indiriminden yararlandığımızı kurumlar arasında net ten görebilirmi yoksa illede postaylamı teyit edelir
ben 22 aralık ta e devletten başvuruda bulundum vergi indirimim onaylanmış ama elime ulaşmadı
ama işlemlerim başlamış süreç nasıl ilerler bilgisi olan varmı?

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO : 17,766,098 VARİDE TARİHİ : 22.12.2015
GELDİĞİ YER T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO : TAHSİS NO : 933836
ADI : UĞUR SOYADI : UZUN
EVRAK NO : EVRAK TARİHİ : 21.12.2015
EK SAYISI : 0 GİZLİ : Hayır
GELİŞ ŞEKLİ : GELİŞ NUMARASI :
KONUSU : diger
Sıra No Tarih Birim İşlem
1 22.12.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GELEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 22.12.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GELEN EVRAK SERVİSİNE
3 23.12.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 23.12.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE
5 23.12.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 23.12.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE
7 23.12.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 3 SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
8 23.12.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 3 SERVİSİNE
BİR ÖNCEKİ SAYFAYA DÖNadı ama işlemlerim başlamış süreç nasıl ilerler bilgisi olan varmı?

ugurlum

Vergi indirimi onaylandı ve siz de emekliliğe başvurdunuz. Doğru mu?

evet aynen ama vergi indirimim elime ulaşmadı hala ben e devletten baş vuru yaptım işlemler başlamış görünüyor merak ettiğim vergi indirim yazısını onlar nette görebiliyorlarmı acaba yada tekrar postayla sorguluyacaklarmıbunu merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar varmıdır acaba

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün SGK'dan aradılar, işlemlerimin tamamlanmak üzere olduğunu söylediler. Sadece Kasım 2015 dönemine ait SGK hesap fişine ihtiyaçları olduğunu belirttiler. Aslında Prim Günüm ve Diğer Şartlarım Fazlasıyla Yetiyor Ama 5-6 TL gibi bir ilave rakam ekleniyormuş maaşıma, bunun için Kasım 2015 hesap fişini de istedi memur. Valla Gözlerim Yaşardı, Böyle insanlarda varmış

Sistemden Baktığımda Evrak Kapandı İbaresini Gördüm. Vergi İndirimi için sorduğumda, Bizim bir sistemimiz var, oradan vergi indiriminizi görüyoruz artık dediler. Vergi Daireleri 2 Ay da yazı gönderdikleri için artık bu sistemden görebiliyoruz, o yüzden işlemler artık çabuk sonuçlanıyor bilgisi verildi.

02.12.2015 tarihinden emeklilik başvurumu yaptım, 11.12.2015 tarihinde işlemlerim tamamlandı

Güncel Bilgi Bu Yöndedir...

Bilgilerinize. teşekkürler MRM sorumun cevabı bu paylaşımın içinde buldum Göksel kardeşime teşekkür çok iyi anlatmış işlemleri

ugurlum

Güncel bilgi için teşekkürler. İnşallah kısa sürede maaş da bağlanacaktır...

Üst Alt