Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara'ya giden evrak kaç ay sonra evrak kayıtta gözükür..?
merhaba mal müdürlüğüne yaptğım 2022 maaş başvurus muhtaçlığım onaylanarak dosyam dört ay önce ankaraya gönderildi. ancak dört aydan fazla bir süre geçmesine rağmen evrak kayıtta yaptığım sorgulumada kayıt bulunamıyor dosyam işleme ne zaman anılır ?
Ankara'da evrakların evrak geliş sırasına alınır. Sırası gelince işleme alınır. Eğer şimdiye kadar işleme alınmamışsa çok yakında alınacaktır. Evrak takipten takip et. İstersen tekrar bak bi:Sosyal Güvenlik Kurumu - ES 2022 Evrak Takip Uygulama
İşleme alınmadıysa burada gorunmez. Birkaç hafta daha bekle bir değişiklik olmazsa işleminin hızlandıırlması için ALO 150 BİMER hattını ara.
benim sağlık raporum yıl başında iptal edildi tekrar alınması gerekmiş maraş merkeze gidip üniversite hastanesinden alınacakmış aldık merkez raporu önce antepe gönderdi ora bizim buraya ilçeye burada ankaraya daha bekliyoz
sgk evrak takibinden bakın demiş giriyorum kayıt bulunamadı diyor 4.ayda almıştık halen bi sağlık güvencem yok
hayırlı olsun maaşın bağlanmış . toplu paran temmuzun 15 inden sonra zıraat bankasına yatar . 15 inden sonra bankaya hergün git sor . bazılarının maaş bağlandıktan 1 ay sonra toplu parası bankaya yatıyor . öyle olursada en geç 24-27 temmuz arası toplu paranı çekersin ( NOT: temmuzun 15 inde önce boşu boşuna bankaya gidip kendini yorma )
çok teşekür ederim berke bey bir sorum olucaktı benim adresim değişti yeni adres bildirimi yapmadım henüz parayı çekmek için gönderilecek evrak eski adresime gönderilecek acaba o evrak olmadan sicil numarası ile paramı çekebilirmiyim evrağın elime ulaşmaması bir sorun yaratırmı ? saygılar
Hayırlı olsun koray bey maaşın bağlanmış. darısı biz evraklarının işleme alınmasını bekleyenlerin başına inş en kısa zamanda. benim evraklar 16 temmuz da 7 ay olacak ankaraya gönderileli hala işleme alınmasını bekliyorum.
tşk ederim yanlız adam kardeşim evet bağlandı çok şükür dilerim bekleyen tüm arkadaşların maaşlarıda en kısa sürede bağlanır bimere dilekçe yazın yada direk arayın hızlandırılması için benim evraklarım ankaraya gittikten 5 ay sonra bağlandı maaşım umarım sizinkide en kısa sürede bağlanır...
arkadaşlar eve kagıt gelmeden gidip paralarını çekebilirlermi postanemi bankamı ve de toplu paramı online ödeme durumu 3359 tl mi . toplu olaraktan alacagı ve bieikmiş parasımı bu.cevap yazarsanız sevinirim. ihtiyacı olan bir abimiz ögrenmek istiyor.
Sisteme işlemezler bazen git yakalarına yapış deki geldi demiştiniz bugün gelin demiştiniz şimdi niye vermiyorsunuz bu işte bir yanlışlık var müdürle girişeceğim diyin hemen cikar evrak sonrada sisteme işler inanın evra olumsuzda olsa 3 ayda mutlaka gelir