Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'ya giden raporlarımı elden teslim alabilir miyim?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar 2 yıl süreli yuzde seksen ıkı raporla emeklı oldum kontrol muayene tarıhı geldı hyete gırdım hyet raporum ankara malıyeye gıttı yuzde 70 sureklı olarak onaylanmış 10 eylul tarıhınde ankara sgk ya göndermişler fakat ankarayı arıyorum evraklarımı bulamıyorlar ankaraya gıtsem evrakları elden verırler mı bırde evraklar kaybolursa ankara malıyeden tekrar ayn evrakalrı alabılırmıyız

Raporlarınızın akibeti hakkında bilgi alabildiniz mi? Son durum nedir?

raporların maliyeden defterdarlığa gönderir defterdarlık işyerine bir yazı ile postalar ama bunlar yapılırken zaman alabiliyor dert etme biryerlerden çıkar senin raporların ayrıca elden vermiyorlar haberin olsun

selam arkadaşlar raporum bugun geldı yuzde 90 olarak gıden raporum yuzde yetmış olarak onaylanmış sureklı olarak artık kontrol muayenesı yok emeklılık süreklımalıyeden sonuçları öğrenmek için 0312 4153203-04-05-06 buralardan sonuçları öğrenebilirsinız raporum ankara malıyeden elden sgk ya gönderılıp ordan ıllere dagıtlıyormuşankara sgk dan sorgulatmak içintelefon numarası da var fakat yanımda degıl sonra buradan paylaşırım

Üst Alt