Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'ya gönderilen engelli raporlarının akıbeti nedir?

yiğido_fatih

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yaklaşık 10 ay önce vergi indirimi için baş vurdum fakat hâlâ sonuç alamadım.Edindiğim bilgiye göre Ankara'ya giden raporlar doktor olmadığı için onaylanmıyormuş.Özellikle ortopedik durumdan engelli raporu olanların bu durumdan dolayı raporlarının onaylanmadığını söylüyorlar.Bu iddayı duyunca şok oldum .Bu konu hakkında bilgisi olan varmı 10 ay oldu daha cevap alamadım raporumla ilgili.

Merhaba, bende temmuz 2013 de gönderdiğim rapor bu hafta sonuçlandı ama ortepedi rahatsızlığı değildi. Eğer ortapedi doktoru yok diye raporunu bekletiyorlarsa saçmalık bence merkez sağlık kurulunada ortapedi doktoru bulamıyorsalar nereye bulacaklar.

Vallahi bende çıldırıcam daha sonuç çıkmadı.Ehliyet almak için raporumu bekliyorum sonuç belli olmadığı için elim kolum bağlı bişey yapamıyorum.Merkez sağlık kurulu nasıl işliyorsa artık ya umursamıyorlar yada işlerine gelmiyor.

Üst Alt