Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'ya gönderilen her sağlık raporunun oranı düşürülüyor mu?

mudur2000

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba

ben 15-01-2009 tarihinde işe giriş amaçlı işkurun yönlendirmesiyle bursa devlet hastanesinden %45 oranında özürlü raporu aldım. vergi indiriminden yararlanmak üzere yılbaşı itibarıyle evraklarımı verdim ve işyerinin prosedürleri gereği geçici olarak ayrıldım
fakat duyduklarım ve buradan okuduklarım beni karamsarlığa sürüklüyor acaba her raporun oranı ankarada düşüyor mu veya en fazla kaç puan düşüş oluyor

şimdiden ilginize teşekkür ederim

Sayın müdür 2000 .söyleyeceklerim sadece kendi kanaat ve gözlemlerim.tecrübelerini okuduğum arkadaşlara bakınca ,ankara biraz kırpmayı görevden sayıyor gibi geldi .bu rakamda %3 yada %3,5 gibi rakam .daha fazla değil.sizinkinden 1 yada 2 puan düşebilirler daha fazla değil.

Engelli raporu veren hastanelerde maliyenin ankaradaki sağlık kurulu da Balthazar cetveli ne göre rapor veriyor yani illa düşecek diye birşey yok aksine hastanelerin verdikleri rapor oranlarını maliyenin yükselttiğine dahi şahit olduk

Pardon, burada bir terslik var sanki... Hangi kuruma ne için başvurdunuz?

arkadaşlar yorumlarınız bana biraz moral verdi inşallah dediğiniz çıkar çok teşekkürler bu arada rapor elime nasıl geçiyor adresemi gelir yoksa defterdarlıktanmı alıyoruz bilgilendirebilirseniz sevinirim

bekleyin sonucu buradan anlatıldıgı gibi olmuyor çok çeşitleri var en dogru yol sabırla beklemek

arkadasım bende bursada aldım raporumu 21.11.2009 tarihinde rapor oranım%47 bi abiyle konustum en fazla düşecegi %42 falan olur demişti daha başvurmadım bende ama yakın zamanda bende vergi indirimi için başvuracagım...sanırsam yeni tarihli rapor oranlarında fazla düşürülme olmuyor... saygılarımla

Üst Alt