Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'ya sınav vesilesiyle gittim, ama tekerlekli sandalyeye uygun otobüs bulamadım

exof

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
ankarada bulunan arkadaşlar temuz ayında ankarada sınavım olması munasebtıyle bulundum ancak bulunduğum ılde bıle olan engelli tekerlekli sandalyeye uygun bir otobusu başkentte bulamadım
düşündürücü; ankara buyukşehır beledıyesıne bunu ılettım esenboğa kızalay mevkıne tekerleklı sandalyeye uygun bır otobus tahsıs edilemsini talep ettim
kendılerınden cevap beklıyorum cevap gelince sızinle paylaşırım

bu konuda ankaralı arkadaşlar boyle bır eksıklık hısssetmemişler ki bu konuda talepte bulunmamışlar

inşallah ilgili arac alınır yada tahsıs edilir

Ankara büyükşehir belediyesine duyarlılığından dolayı teşekürler.

taraflarına sunduğum dilekçeye istinaden hızmet sunulmaya başlanmıştır ankaradakı arkadaşlar ve ankaraya şehır dışından gidecekler için hayırlı olsun.

SN:---------------

442 nolu Havaalanı - AŞTİ hattımıza 03.08.2010 tarihinden itibaren engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği asansörlü araçlar servise verilmeye başlanmıştır.

Bilgilerinize rica olunur.​

büyükşehir belediye başkanımız Sn. Melih GÖKÇEK e teşekkür ediyorum bende gördüm engelli servisini gerçekten çok ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş birde servis saatlerini çoğaltsalar

Merhaba arkadaşlar bu otobüs sadece bu hatta mı? Yoksa ANKARA'da bulunan ilçelerine'de var mı, bilgilendiriseniz sevinirm.

Üst Alt