Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozan Spondilit, h sınıfı ehliyet, özel donanım ve Connect kullanımı..?

hayati26

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

benim daha önce b sınıfı ehliyetim vardı. ehliyet yenilemek icin gittigimde rapor al dediler. rapor almaya gittim h sınıfı sürücü olur 2 yılda 1 kontrolu gerekir Ankilozan Spondilit raporu verdiler.

raporu emniyete goturdum. ehliyette donanım yok dediler. tekrar rapor almamı ve surucu kursuna gidip direksiyon sınavına girip h sınıfı ehliyet almamı soylediler.

raporda donanım sart mıdır? h sınıfı ehliyetle fort connect aracımı kullanabilir miyim? kapalı kasa kamyonet yolcu amaclı...
vergi muafiyeti gibi derdim yok

bu konularda belge rica ediyorum.

Yeni bir rapor ve sürücü kursu süreci şart maalesef. Kursta sadece direksiyon sınavına gireceksiniz.
Özel donanım şartı doktorun vereceği rapordaki ibarelere bağlı. Eğer araç kullanmak için özel donanıma ihtiyaç duyar derse ve "xxx donanım olmalı" diye rapora yazarsa, o zaman o donanım şart hale gelir.

H sınıfı sürücü belgesine sahip kişiler yolcu taşımaya mahsus ticari araçları kullanamazlar maalesef.

Üst Alt