Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozan spondilit hastalarına ne oran verilmektedir?

gezginadam

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben bir a.s hastasıyım rapor a baş vursam alabilirmiyim.
yakın zamanda rapor alan oldumu ? teşekkürler..

Merhaba ben de 9 yıldır üveit, 7 yıldır As hastasıyım. Ekpss için engel raporu almak istedim adana balcalı hastanesinden. Artık sadece hastalığın var olmasından oran verilmiyor dedi ftr uzmanı. Kasların açıklığına bakarak oran veriliyormuş. Çok şükür benim ara sıra olan hafif sırt kalça ağrışarım dışında bir şeyim yok. O yüzden max %10 alırsın as den dediler. Gözden de %10 alsan bi işine yaramaz denildi.

Ankilozan spondilit hastalarına ne oran verilmektedir ?

slm arkadaşlar.2013 yılında sağlık raporuna baş vurdum ve %65 özürlü raporu verdiler. Fakat raporu 2 yıllık olarak vediler. Tekrar sağlık raporuna baş vursam rapor alabilirmiyim ve % kaç rapor alabilirim ? tşk ederim.

Yine sizdeki kısıtlamalara göre oranlar verilir, eski raporunuzun da tarihi 2010'dan sonra olduğu için, kısıtlamalar halen aynen devam ediyorsa çok değişme olmaz gibi görünüyor. gezginadam

çok tşk ederim eski özürlü kmliğimide yanım da bulundursam faydası olur mu?

özürlü raporundan emekli olabilmek için % kaç rapor olması gerekiyor iyi günler @KKELEBEKK

Üst Alt