Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozan spondilit hastası emekliler kontrol muayenesine çağrılıyor mu?

SMS 79

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba, ankilozan spondilit hastalığı olan emekli arkadaşımız varsa kontrol muayenesine çağrılıp çağrılmadığını merak ediyorum.

Ankilozan Spondilit kalıcı bir hasatalık olduğu için çağırmamaları gerekir.
Beni çağırmadılar.

Teorik olarak kurum istediği kişiyi istediği zaman çağırır... Ama AS için bir ihbar ya da şüphe söz konusu değilse, kontrol muayenesi istenmez

bende as hastasıyım sürekli raporum ve vergi indiririm var bülent beye katılıyorum şüphe ve ihbar var ise çağırabilir kurum.

Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar,

as den % 40 ile 2003 den vergi indirim belgem var daha önce açtığım başka konudada sormuştum Bülent bey ve ufuk beyden sağolsunlar cevap aldım ama benim yinede aklıma takılıyor; diğer konuları incelerken bir arkadaşımızın sgk nın özürlü kimliği alır raporu ile işlem yapmayacağını okudum. oysa ben aynı raporla vergi indirim belgesini aldım.

şimdi ben emekliliğim geldiğimde sgk ya özürlü kimliği alır raporumu verirsem sorun mu yaşayacağım diye endişe ediyorum, ilk aldığım sakat işçi raporumun sadece fotokopisi var elimde...yeni bir rapor çıkartmama gerek var mı acaba ?

Raporla alınır, özürlü kimlik kartının kendisi ile alınamaz...

Bir kez vergi indirim hakkı elde etmişseniz, emeklilik aşamasında sizden yeniden rapor istenmeyecek. Emekliliğe başvururken vergi indirim hakkını elde etmiş olduğunuzu söylemeniz yeterli olacak...

bende ase hastasıyım %71raporum var ama kon trol muayene sine cagrıyolar

merhaba,
vergi indirim belgenizde kontrol şerhi var mıydı acaba ?

yoktu ben 2000gün den mallülen emekli oldum acaba ondanmı cagrıyorlar

Evet ondan çağırıyorlardır.Malülen emeklilikte olabiliyor.

Üst Alt