Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozan spondilit hastasıyım. %45 olan raporum ilerlemişse malulen emekli..?

yitikmavi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben ankilozan spondilit hastasıyım romatizmal bir hastalık yaklaşık 10 yıl önce aldığım sağlık raporunda %45 ti işgücü kaybı şimdi daha fazladır yeni rapor almadım sigorta pirimim 10 yılı geçti malülen emeklilikten yararlanabiliyormuyum acaba cevaplarsanız sevinirim.

Evet, eğer şu andaki durumunuz maluliyet cetveli'ne göre maluliyeti gerektirecek düzeyde ise, sigortalılık süresi ve prim şartınız da tamamsa, malulen emeklilik için sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilrisiniz

rahat sızlıgınız ilerlemiş ise malülen emeklilige baş vura bilirsiniz ileri evre ankilozan rahat sız lıklarında malülen emekli olma şansınız var

slm ankilezon ve cron hastasıyım sadece cron için raporum var baska bir hastaneden yuksek rapor cıkarabilirmiyim iki hastalığım içinde ayrıca cron ve ankilezon için ağır özürlü raporu verirlermi cron baya ilerlemiş durumda ankilezondanda eğilmey basladım corabımı bile zor giyıyırum bilgi verirseniz cok sevinirim tşkler

hastalık ileri evre ise ankilozan la birlikte agır engeli verile bilir net ögren meniz için rapor veren hastaneye baş vurup sonuç ala bilirsiniz buradan yüzde yüz olur sunuz diyemeyiz sadece ankilozandan dahi agır engeli rapor alına bilir hastalık ileri evre ise

Üst Alt