Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankilozan Spondilit hastasıyım. Hangi sınıf ehliyet almalıyım?
ismim şenol arkiolozan spondolit hastasıyım %40 rapor aldım ve erken emekli oldum şimdi ehliyet almak istiyorum fakat karar veremedim h sınıfı mı b sınıfı mı hangisini almalıyım lütfen acele cevap yazarsanız sevinirim.
alabiliyorsan b sınıfı al dışardan beli olmuyorsahastalıgın sürücü kursları halediyo onların baglı oldugu doktorlar 5dakikada rapor veri yorlar hsınıfı alacaksan imkansız gibi bir şey ankilozan hastalarına ehliyet vermiyorlar benim omurgamda fazla belirgin bir egrilik olmadıgı halde 3 tane devlet hastanesi ankilozan oldugum için ehliyet vermedi ilerde hastalıgın da artış olabilir sorumluluk alamayız dediler bakırköy devlet hasaki eyüpdevlet vermedi birde sen araştır ist. hastane cok ama h sınıfı ehliyet için para talep ediyorlar bazı hastaneler özele giriyor diye
Tabii ki B sınıfı alın. H sınıfının size hiç bir avantajı olmaz (tabii, araç kullanırken hiç bir özel donanıma ihtiyacınızın olmadığını ve sol alt ekstremiteden hareket kısıtlılığı olmadığını varsayarak söylüyorum)