Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozan spondilit için %20 rapor verdiler!?

Adem kockurt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar herkese
Ben A.S. hastasi olarak cok sikintilar cekiyorum
Bu sebepten vergi indirimi icin basvuru yaptim ancak bana %20 oran verdi fizik tedavi.
İnanin artik takatim kalmadi benim ne durumda oldugumu bilmelerine rağmen %20 vermeleri delirtti beni son 3 senedir psikolojim cok bozuldu
Ne uyuyabiliyorum nede düzgün yuruyebiliyorum
Cerahpasada tedavi oluyorum ayni yerden heyete girdim halimi onlar bilmesine rağmen %20 nedir
Sedye ile filanmi heyete girmem gerekiyor
Ben kiraci adamim aileme bakmam gerekiyor
Engelli olarak işe girme umudumuz vardi oda tukendi
Ne yapmam gerekiyor benim bi bilgisi olan varmi
Ele muhtac kalacam yoksa
Herkese ağrısız hayat diliyorum.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adem kockurt merhaba, İl sağlığa gidip rapora itiraz edeceksiniz, İl Sağlık sizi başka hastaneye sevk edecek, oradan aldığınız oran farklı olursa üçüncü ve son kez hakem hastaneye sevk edecek. Hakem hastane ne oran verirse o geçerlidir. İl sağlığa gitmeden önce hastaneleri araştırın gerekirse heyetçi doktorlarla görüşün, eğer doktorlar 40 ve üzeri oran vereceklerini söylerlerse o hastanelere sevk alın ama unutmayın ikinci hastanenin verdiği oran çok önemli değil, yeterki ilk oranla aynı olmasın.

yesilsy
Peki 40 ve üzeri alabilirmiyim herkes tek a.s. ile bu orani alman zor diyor
Ayni rahatsizliktan olan akrabalarim zamaninda as tanisi konsa yetiyirdu yüzde 40 icin diyolar
Ama simdi sifir alanlar dahi var ne yapmamizi istiyolar anlamadim
Bide yuzde 20 oranla engelli kontenjanindan bi fabrikaya girebilirmiyim bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim saglikli gunler

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adem kockurt hastalık hakkında çok fazla bilgim yok, tek bildiğim direk bir bölümü yok. Yani gözle ilgili sıkıntı olunca göz doktoruna gidiyoruz ama as hastalığında nereyi etkiliyorsa oraya gidiyoruz ama gittiğimiz doktorlarda genelde bilgisiz. Fizik tedavi de var romatoloji de var. 20 oran engelli kadrosunda çalışmak için yeterli değil malesef. Hakkınızda hayırlısı.

Üst Alt