Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozan spondilit için rapor nasıl alınır?

muratkocakaplan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
herkese gecmiş olsun tam soruma cevap olmadıgı için konuyu actım diyarbakırda yasıyorum engelli raporu nasıl alırım nasıl yol izlemem gerek 2013 den beri hastalık var 2016 agustos gibi askerlikten muaf oldum şimdi diyarbakırda rapor için neler yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Geçmiş olsun arkdaşım öncelikle dıyarbakırda raporu verecek yetliki hastanelerin birisinde randevu almanız yada gidip sağlık raporlarına başvurulan birime gidip engelli raporu için başvurmanız gerekiyor yanınızda hastalığınızla ilgili tahlil ilaç raporları var ise götürünüz rasızlığınızı tekrardan söylersiniz heyet doktorlarına sizden tahlil filim gibi emareler istenir bu şekilde rapor oranınız belirlenmeye çalışılır

polikinikten giriş yapmıyacak mıyım

direk ramotoliji diyince iç hastalıktan randevu alın deniyor mhrs portalda simdi ben nerden giriş yapacam nereye gidecem acıkcası bilmyiroum

muratkocakaplan
Hastanelerde heyet günleri genelde pazartesi çarşamba cuma günleri olur.
Telefonla uğraşmayın zor olur biraz.
Hastane size yakınsa direkt gidip işlemleri başlatın.
Hastanelerde heyet sekreterliği ve heyet bilgi işlem memurları var.oradan giriş yapın, onlar sizi yönlendirecek/Geçmiş olsun..

Kağan55

doktorlar beni göndermeyecek mi? gatada askerlik için gerekli film kan tetkiklerden sonra heyete girdim rapor farklı mı oluyor?

muratkocakaplan
Yukarıdaki sorunuza cevabınızı verdim.
Direkt heyet bilgi işlem memurlarına gidiyorsunuz onlar sizi yönlendirecek.
Askeriyede olan şeyleri unutun, muaf raporu sadece askeriye ile ilgili olan ilişkinizin kesildiğini ifade eder sivilde işe yaramaz.
Sorunuza cevap verdim yukarıda /Geçmiş olsun...

merhaba ben ankilozan spondilt + fmf + j45.9 astım hastalıgından %55 rapor aldım bununla vergi indirimi alabilirmiyim

raporum 1 hafta önce çıktı hastane vergi dairesine posta yoluyla iletiyormuş tüm süreç ne kadar sürüyor ve daha sonrasında bnim yapmam gereken başka bir işlem varmı acaba OturanBoğa

muratkocakaplan

mrb, oğlumada 4 ay önce tanı kondu, sizin hastalığınızın seyri nasıl gidiyor acaba, çocuğumun geleceğinden çok endişeliyim, dr. siagarayı bırakamsını söyledi ama bırkamıyor..siz içiyormusunuz ve bir işte çalışıyormusunuz...çok geçmiş olsun...

Üst Alt