Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozan spondilit için verilen oranın düşük olduğunu düşünüyorum..?

kidon

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2012 yılından bu yana ankilozan spondilit hastasıyım vergi indirimi için defterdarlığa başvurdum hastaneye sevk ettiler sol el bileğimde aşağı yada yukarıya oynamayacak şekilde hareket kısıtlılıgı var sağ bileğim de aşağıya oynamaycak sekilde hareket kısıtlılıgı var sol kalcamda avn boynum geriye hiç hareket etmiyor öne bir iki cm sağa ve solada aynı şekilde bir iki cm hareket edebiliyor sağ ayak bileğim dede öne hareket kısıtlılıgı var hastenenin verdiği rapor fizik tedaviden yüzde 34 diğer bölümlerden bir oran verilmedi sizce bu oran normalmi yoksa itiraz etsem yükselme ihtimali varmıdır tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

neyazıkki cankırı devlet hastanesinde romotoloji yok defterdarlıkda çankırı devlet hatanesine sevk etti

kidon
göğüs hastalıklarına girdinizmi akciğerlerde daralma oluşuyor ordan da puan alıyorsunuz sadece as den 34 iyi bir puan

hayır göğüs hastalıklarına girmedim ama nefes almamla alakalı bir sorunum yok normal diyorsunuz yani verilen puan

rapora itiraz etsem hastane secme gibi bir şansım oluyormu nasıl itiraz ediyoruz boşamı uğraşmış olurum yoksa göğüs hastalıkları demiş bir arkadaş ama sağlık raporu için başvurdugumda bana gitmem gerekn doktorları giriş yapan bilgi işlem personeli verdi kendimiz bölüm secebiliyormuyuz konuyla ilgilen pek arkadaş da olmadı

sizi hangi bölüm muayene etti nasıl muayene ettiler ölçüm yaptılarmı metre cetvel vs kemik testi filan

ankilozan spondilit e hastalığa zaten oran vermiyor eklemlerimde hastalığın verdiği hasara puan verdiler ama sol bileğimi kullanamıyorum sağ ayagımda öne hareket kısıtlılıgı var bükemiyorum boynumda hareket kısıtlılıgı var aşşağıya yukarıya sağa sola döndüremiyorum sol kalcamda avn oluştu ameliyat olmam gerekiyor yarım saatten falz yürüyemiyorum ağrıdan ama ankilozan spondilitde avn den ameliyat olup sorun yaşayan tanıdıklarım var gittiği yere kadar gitsin diye ameliyat olmadım bu sorunlara yüzde 34 geldi fizk tedaviden budurumda iş bulmakda zorlandıgım için zaten baş vurmuştum engelli kadrosu ile özellerde rahat iş bulabiliyorsun sağlam olarakda bu halde kimse calıştırmak istemiyor :)

kemik ölçümü ve hareket kısıtlıgına oran veriliyor

çankırı devlet hastanesinde fizk tedavi bölümünde muayene yapan doktor cetvel ile ölcüm yapmadı elle kontrol etti sadece kendisi bileğimi yukarı aşağı kıpırdatmaya calıştı boynumu aynı şekilde sonra bir kitapdan eklemler için oranlar yazdı ortopedi doktoru fizk tedavi zaten oranları yazmış dedi o herhangibi bir oran yazmadı diğer bölümlerde kulak burun boğaz pisikiyatri dahiliye göz bunlarla ilgili birsıkıntım zaten yok birde bu gideceğim doktorları neye göre belirliyorlar onuda anlaya bilmiş değilim

kidon takip gereken hastalık as hangi bölümde kontrol oluyorsunuz hastanenizde ramotolog yoksa ftr takip yapar ve sizi enfeksiyon ve göğüs hastalıklarına yönlendirmesi gerekiyordu anti-tnf ilaç kullanıyorsanız. Her hastanenin prosedürü farklı ben rapor için gittiğimde giriş yapan memura söylememe rağmen ilave ettirememiştim dahiliye doktoru as olduğumu öğrenince ramotoloji ve göğüs hastalıklarına da görünmem için yönlendirdi. As den yüksek puanlar için maalesef organ kaybına bakıyorlar.

anti-tnf ilac kullanıyorum 2 ay oldu başlanalı

Üst Alt