Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankisetiyeden dolayı sinirlendim iş yerinde huzursuzluk oldu.Nasıl savunma yapmalıyım

neoplis

Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
48
Arkadaşlar kamu kurumunda engelli işçi olarak calısmaktayım. Hastalıgım ortopedik ve Bipolar bozukluk. İş yerimle misafirhane aynı kampusün içinde ve ben misafirhanede kalıyorum. Bugün sabah ankisetiyeden dolayı sinirlerim bosaldi misafithanenin mutfaginda elimdeki kendime ait olan tencereyi yere çarptım , daha sonra sinirlerim yatıştıktan sonra mutfagı temizledim. Personel şefine söyleyip hastaneye gidip 2 gun rapor aldım. Oglenden sonra beni sevmeyen birisi misafirhanede problem çıkardı diye şeflere haber vermişler . Müdür , müdür yardımcısı ve şef toplantı yapmışlar. PERŞEMBE GÜNÜ İŞE GİTTİGİMDE KENDİMI NASİL SAVUNMALİYIM ? PROBLEM CIKARIYOR DIYE MİSAFİRHANEDEN ATIP ,TAYİNİMİ ÇİKARABİLİRLER Mİ ?

Aynı rahatsızlıktan muzdaripiz çok geçmiş olsun size Allah sabır versin kardeş bizede cümlemize de kardeş zaten rahatsızluğını biliyorlardır sıkıntı etme sonuçta elinde olmadan yaptın emin ol mobing olayı her yerde var insanlar zaten ön yargılı bizlere karşı Tmm efendim de geç

Kardesim genel müdürlüge yazı yazıp tayinimi çikartmaya çalısabilirler yada misafirhanede tehlike yaratıyor diye misafirhaneden atabilir diye aklima geliyor .

senin tayinini falan çıkaramazlar gerek görürse hastaneye yönlendirirler neden tayin etsinler zaten engellisin nereye tayin edecekler seni yada işten çıkaracaklar ... fevri bir hareketti dersin geçersin takma bu kadar kafana ....

Üst Alt