doctor_student'in tavsiyelerine katılıyorum kendinizi çok eve kapatmayın yürüyün biraz tabi ister istemez psikoloji mahvoluyor anlıyorum sizi bende yaşadım bir şeyleri ağrılar sorun varken haliyle gittikçe insanın iflahını kesiyor çeken bilir verilen moral ilaçları bir işe yaramıyor
daha beter oluyorsun biraz sert yazıyorum ama öyle yaşayan bilir, sinirsel ağrısı sızısı olanlar için başka hastaları bilemem
benim bağırsak problemim var çalışmıyor çok şükür bu yönde ağrım yok kabızlık sorunu arttığı zamanlarda halsiz kalıyorum elim kolum kalkmıyor çok takip ettim 2 defa doktora gittim çok şükür bir şey çıkmadı ilaç birşeyler verdilr işe yaramadı
bir aktar vardı o kişi bir karışımlar yapıyordu o çok işe yaradı ama çok pahalıya satuyordu içeriğini soruyordum ne var demiyordu sonra ben anladım ne var neyle yapıyor kendim yapıyorum her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı sabah içiyorum sadece çay içiyorum zaten o pahalı aktarda kapandı
içinde bilinen şeyler var,kekik,biberiye,bol nar ekşisi,çörek otu,safran,tere tohumu,sarı helile, anason,sinemaki biraz çiçek tozu vs.göz kararı belirli ölçüler bana iyi geliyor mideme vs.her konuda faydasını gördüm,aktarcının kattığı bende eksik bişeylerde var içinde yarım saat sonra bazı günler gün kurusu kayısı iyi geliyor
bir şekilde bir sorunun varsa kendi kendininde doktoru olmaya başlayorsun, kenara çekilip şifanın kendi kendine gelmesini beklemiyorsun
daha 1 sene olmuş bir şeyleri tecrübe etmek için erken öğrenecek çok şey var bir zaman yani anladığım şey bir dert geliyorsa bununla yaşamayı öğreneceksin ben böyle çalışamam vs.olmuyor kendini en iyi sen bilirsin, tavsiye o beyaz ekmekten hata diğer ekmeklerdende uzak dur uzak dur banada çok dokunuyor
perhiz yaptım işe yaramıyor diyorsun 1 senede hemen bişey düzelmiyor
aslında bir laf var ya ne yersen osun bence doğru
içriğimiz ilaçlarda dahil fayda yerine zararını görürsen tabi