Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete bozukluğu için güncel oranlar nedir?

Erdl

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar arkadaşlar psikiyatri bölümünden Anksiyete bozukluğu güncel oranları nedir.Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.Bir yıldır tedavi görüyorum %48 raporum var ama psikiyatri den puanlama yapılmadı rapor sürem bitince yenilemek için müracaat ettiğimde psikiyatri den puan cikarmı bilgi sahibi arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Erdl kaygı bozuklukları (Anksiyete)
Tedavi ile düzelen%0
Tedavi ile kısmen düzelen %20
Tedavi ile düzelmeyen %40
.....

Oğuzhan 112 bu oranı heyetteki dokturmu beliriyor yoksa,muayene olduğum dokturun görüşümü gerekli.İlac geçmişi heyette ki muayenede yeterli olurmu ogünki heyetteki muyayene eden psikiyatri dokturuna göstermen

Evet heyet doktoru hastalık öyküne göre epikiriz raporlarına bakar karar verir..

İyi günler arkadaşlar Ativan Expidet kullanan oldumu aranızda yeşil reçeteli ilacı dokturum yeni recede etti.Anlamadigım her doktur ayrı ilaç yazıyor pandemiden dolayıda daha önce ki dokturunu muayenede bulmak çok zor denk gelmiyor.Gerci ilaçların faydası olup olmadığını soruyor doktur haliylede değiştiriyor ilaçları bir yıldır ilaç kullanıyorum ama net bir tani konulmadı ilk muayenede anksiyete tanısı konulmuştu.Suan kullandığım ilaçlar, Citop40 mg Olaxinn5 mg, anlamadığım ilk muayenedeki tanıya goremi değerlendiriyor gittiğim diğer dokturlarda

Hayır,ilk tanıya göre değil. Hastalık öyküne ve şikayetlerine göre tedavi planlanır...
Erdl

OğuzHan112 daha önce pisikatri den engelli raporumunda puanlama yaptırmadım.%48 roporumun süreli.Yenilemek için heyete girdiğimde heyetteki muayene eden psikiyatri dokturu sistemden benim kullandığım ilaçları ,ilaç raporlarını görüpdemi puanlama yapar yoksa psikiyatri dokturumuzdan görüş bildiren yazımı almamiz gerekiyor.Psikatrinin koyduğu Tanı Anksiyete bozukluğu ilaç raporunda yazan, Bir yıldır tedavi görüyorum

Erdl

Tedavi gördüğünüz hastaneden poliklinik kayıtları, varsa yatışınızı beyan eden epikiriz raporu götürmeniz sizin yararınıza olur,genelde bunu isterler zaten.
Heyet öncesi bunları alıp dosyanıza koyun,istendiğinde dosyanızda hazır bulunsun.

Ayrıca kullandığın ilacları ilac raporlarını vs hekim sistemden görür,ancak dosyanızda rapor olarak olması heyet toplantısında gerektiğinde incelenmesi acısından senin yararınadır...

Teşekkürler Oğuzhan kardeş psikiyatri den hastene yatisim olmadı sadece ilaç tedavisi bir yıldır ,farklı ilaçlara ilaç raporu mevcut altı aylık.

Üst Alt