Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete bozukluğu için rapora oran eklenir mi?

druid

Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 1-2 sene öncesine kadar bir şey yoktu 6 ay önce bir MR çektirmeye kalktım (çektiremedim tabi) bağırarak çıktım makineden sonrasında Otobüse metroya binemez hale geldim Klostrofobiye ek olarak misal merdivenli yüksek yerlere çıktığımda inemeyecek sonsuza kadar orda kalacakmısım gibi oluyor "Paxera" denen hapı kullanıyorum bu tür kaygılarımı azaltıyor ancak yok etmiyor geçen Otobüste kilitli kaldık "Dideral" isimli ilaçtan 2 tane atıp sakinleştim 15 dk felan kilitli dursakta bayılacak noktaya kadar geldim o derece %42 rapor sahibiyim bunu ekletsem %18 gelir mi ?

druid
Anksiyete bozukluk teşhisi ile düzenli ilaç kullanıyor ve düzenli poliklinik ziyaretlerin oluyor mu?
Yani düzenli takibin yapılıyor mu?

ALEXSANDERS
Bazen duruma göre değişir...

Nevrotik, stresle ilgili ve somatoform bozukluklar;
(yaygın anksiyete bozukluğu, panik bozukluğu, fobi, konversiyon bozukluğu, somatizasyon bozukluğu, hipokondriyazis, Ağır stres tepkisi ve uyum bozukluğu, Dissosiyatif bozukluk )
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen:% 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen:% 25
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen:% 50

Kağan55 2016 da %25 vermişlerdi şimdi kontrolde tanı aynı f41.9 anksiyete bozukluğu tanimlanmamis yine 25 olurmu sizce

Özel görüşmek istiyorum kagan55 sizce uygun mudur

ALEXSANDERS
Evet %25 devam eder/Anksiyete bızukluğu tanımlanmamış,yani tam emin olamamış hekim.
Yada ilaç yazabilmek için bu şekil teşhisler koyulabiliyor...

Tek hekim onaylı ve başhekim kaşeli durum bildirir raporu aldım tedavi gördüğüm hastaneden heyet doktoru istedi geçmişi görmek için o raporda f41.8 anksiyete bozukluğu tanımlanmış yazıyor heyet doktoru f41.9 anksiyete bozukluğu tanimlanmamis yazdı 5 yıldır tedavi görüyorum bi sıkıntı cikarmi sizce

ALEXSANDERS
Hangi konuda sıkıntı çıkar mı diye soruyorsunuz ?
Eğer aldığınız epikiriz raporunu soruyorsanız ,hayır hiç bir sorun çıkmaz.
O sizin tedavi bilgilerinizi gösteren bir rapordur...

Artık ankisiyetenin vb smotoform rahatsız lıkların oranı%20ve%40oranları düşürdüler yeni yönetmelikte

Üst Alt